Kallioimarteentie 12 D 20, Simonkylä, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Rauhallisella alueella pientalon ylimmän kerroksen tilava neliö.

Asunnossa on vaaleanharmaa muovimatto ja valkoiseksi maalatut seinät. Kahteen seinään on myös maalattu kuvoita.Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Kylpyhuoneessa beige muovimatto, seinät ovat laatoitettu beigellä ja valkoisella sävyllä. Läpikuljettavassa kylpyhuoneessa on tilava sauna, liitännät pyykinpesukoneelle sekä kaksi wc-istuinta ja lavuaaria. Keittiössä valkoiset kaapit puureunuksin -ja vetimin, valkoiset työtasot ja valkoisen sekä beigen sävyinen välitilan laatta. Keittiössä on liitännät astianpesukoneelle. Asunnossa on alkuperäiset valkoiset säilytyskaapit. Luksusta arkeen tuo oma terassi, josta on kulku asuntoon.

Aivan talosi lähettyviltä kulkee bussi, jolla pääset kätevästi myös kävelyetäisyydenkin päässä olevaan ruokakauppaan tai Tikkurilan keskustaan. Läheisessä metsässä on mukavia lenkkipolkuja ja pururata. Alue on siis todellakin vehreä ja mukava.

Huom! Asunnon kaikki seinät ovat kunnostettu ja maalattu valokuvauksen jälkeen. Asunnossa asutaan tällä hetkellä.

Mikäli tämä kuulostaa etsimältäsi kodilta, toimi nyt ja vuokraa itsellesi uusi koti heti!

Kallioimarteentie 12

Kaksi- ja kolmikerroksisista luhtitaloista koostuva kohde Simonpellon rauhallisella pientaloalueella. Kaikissa asunnoissa on oma sauna ja parveke tai asuntopiha. Talojen välissä on viihtyisä sisäpiha leikkipaikkoineen. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 1997

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., bicycle storage

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1348 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Simonkylä / Simonpelto

Viihtyisä ja luonnonläheinen pientalopainotteinen asuinalue Tikkurilan monipuolisten palveluiden tuntumassa. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet paikallisbusseilla ja omalla autolla.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.