Keikarinkuja 3 A 9, Pakkala, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokrattavana saunallinen kolmio kauppakeskus Jumbon vierellä.

Asunnossa on tammilaminaatti ja valkoiseksi maalatut seinät. Yhdessä makuuhuoneessa on yksi seinä tapetoitu harmaalla sävyllä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Keittiössä on valkoiset kaapit metallivetimillä, valkoinen välitilan laatta ja työtasot sekä reilusti säilytystilaa. Keittiössä on liitännät astianpesukoneelle. Tilava kylpyhuone on laatoitettu vaalealla sävyllä. Kylpyhuoneessa on liitännät pyykinpesukoneelle. Asunnossa on lasitettu parveke sisäpihan suuntaan.

Talo sijaitsee loistavalla paikalla, Kauppakeskus Jumboon on vain muutaman minuutin kävelymatka. Busseilla pääset helposti liikkumaan joka suuntaan ja vehreät ulkoilumaastot löytyvät läheltä.

Mikäli kiinnostuit asunnosta, toimi nyt ja vuokraa koti itsellesi!

Keikarinkuja 3

Kuusikerroksinen vuonna 2004 valmistunut kerrostalo. Talossa on hissi ja talosauna.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2004

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, drying room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1470 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Pakkala

Suosittu asuinalue Kehä III:n ja Tuusulanväylän kainalossa. Kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon monipuoliset palvelut ovat vieressä, samoin kuin laajat ulkoilureitit. Hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsinki-Vantaan lentokentällekin on vain muutama kilometri. Alueella useita päiväkoteja ja muun muassa Vantaan kansainvälinen koulu.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.