Kiulukuja 6 D 61, Koivukylä, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava ja valoisa läpitalon kolmio lasittamattomalla parvekkeella.

Asunnossa laminaattilattia ja maalatut seinät, joissa normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Asunnossa tilava erillinen keittiö, joka uusittu tuoreeltaan. Keittiössä on valkoiset kaapistot ja pähkinäpuun väriset työtasot. Kylpyhuoneessa massalattia ja peltiseinät. Vaatehuone on eteisen ja toisen makuuhuoneen välissä. Asunnosta löytyy liitännät astian- ja pyykinpesukoneelle.

Asunnolta Koivukylän juna-asemalle on vain pari kilometriä. Koivukylän kattavat palvelut ovat siis aivan ulottuvillasi. Myös bussilla pääset kulkemaan kätevästi Koivukylään ja Tikkurilaan. Talon edessä menevällä tieltä löytyy lähin bussipysäkki ja lähikauppa löytyy kävelymatkan päästä!

Jos ihastuit tähän kotiin, toimi nyt ja vuokraa se itsellesi heti!

Kiulukuja 6

Kiulukuja 6 on kuusikerroksinen kerrostalo Koivukylän Havukoskella.Talossa on maksuton pesutupa

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista. .

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1978

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, root cellar

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1246 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Koivukylä

Koivukylä on pääradan varressa sijaitseva luonnonläheinen kerrostaloalue. Koivukylässä on kattavat peruspalvelut sekä hyvät liikenneyhteydet niin paikallisjunilla kuin -busseillakin.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.