Kivivuorenkuja 3 D 25, Martinlaakso, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Rauhallisessa Martinlaaksossa suuri kolmio etsii uusia asukkaita elokuun puolesta välistä! Oletko se sinä?

Ihanassa asunnossa on tammilaminaatti ja maalatut sekä osin tapetoidut seinät. Tilavuutta lisää entisestään läpitalon huoneiston valoisuus sekä lasitettu parveke. Asunnosta löytyy tilava kylpyhuone ja pyykinpesukone liitännät. Myös astianpesukoneen saa paikalleen keittiöön.

Koti sijaitsee erittäin hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä. Kiven heiton päästä nimittäin löytyy uudistettu Martinlaakson ostoskeskus kattavine palveluineen. Juna-asemakin löytyy heti ostoskeskuksen takaa. Liikut sitten julkisilla tai autolla, on sijainti aivan loistava. Alue on rauhallista ja vehreää.

Seinissä on pientä asumisen jälkeä ja halutessaan asukkaat saavat maalit ja tarvikkeet Lumo-asuntoon. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Kivivuorenkuja 3

Kolmekerroksinen kerrostalo hyvien palvelujen ja Martinlaakson juna- ja linja-autoaseman läheisyydessä. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1973

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, club room, bicycle storage, root cellar, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Martinlaakso

Perinteikäs asuinalue Länsi-Vantaalla. Martinlaaksossa on hyvät palvelut sekä kulkuyhteydet. Alueella useita kouluja ja päiväkoteja.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.