Krakantie 6 A 15, Pakkala, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Siistikuntoinen, saunallinen koti Pakkalassa!

Hissillisen talon kolmannessa kerroksessa sijaitseva tilava kaksio etsii uusia asukkaita!

Lattiamateriaalina on vaaleanharmaa muovimatto, joka on helppo pitää puhtaana. Seinät ovat maalattu valkoisella, vaaleanbeigellä ja yksi makuuhuoneen seinä on maalattu ruskealla. Tarjoamme uusille asukkaille halutessaan maalit ja tarvikkeet Lumo-asuntoon.

Huoneistossa on hyvä ja käytännöllinen pohjaratkaisu. Keittiössä on valkoiset kaapinovet ja astianpesukoneelle löytyvät liitännät. Kylpyhuoneen seinät ovat laatoitettu, lattiamateriaalina on muovimatto ja pyykinpesukoneelle löytyvät liitännät. Löylyistä voit nauttia omassa saunassa! Asunnon varustukseen kuuluvat sälekaihtimet.

Kauppakeskus Jumbon ja Flamingon loistavat palvelut löytyvät läheltä ja alueella on myös hyvät ulkoilumahdollisuudet.

Asunnossa tehdään pieniä korjauksia ja siivousta ennen muuttoasi.

Mikäli kiinnostuit asunnosta, toimi nyt ja vuokraa koti itsellesi!

Krakantie 6

Luonnonläheisellä alueella Pakkalan länsilaidalla, Krakanpuiston vieressä sijaitseva kerrostalo. Talossa on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1146 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Pakkala

Suosittu asuinalue Kehä III:n ja Tuusulanväylän kainalossa. Kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon monipuoliset palvelut ovat vieressä, samoin kuin laajat ulkoilureitit. Hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsinki-Vantaan lentokentällekin on vain muutama kilometri. Alueella useita päiväkoteja ja muun muassa Vantaan kansainvälinen koulu.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.