Krassitie 8 C 37, Tikkurila, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 708 currently vacant homes listed?

Tilava saunallinen kolmio hyvältä paikalta Tikkurilasta!

Tässä avarassa huoneistossa on tammilaminaatti ja vaaleat maalatut seinät. Seinissä voi olla normaaleja asumisen jälkiä. Tarjoamme uudelle asukkaalle kuitenkin muuttoetuna maalaustarvikkeet, joilla tehdä kodista oman näköinen.

Kylpyhuoneessa on harmaa muovimatto ja valkoisella laatoitetut seinät. Tilasta löytyy pesukone liitäntä. Asunnon kruunaa oma tilava sauna, josta löytyy myös ikkuna.
Keittiössä on valkoiset kaapit puureunuksilla ja metalli vetimillä. Työtasot ovat valkoiset ja välitilalaatta vaalean harmaa. Astianpesukoneelle löytyy liitäntä.

Lisäksi kodista löytyy hyvin säilytys kaappeja, lasitettu parveke ja ikkunoissa sälekaihtimet.

Vuokraa ja rakastu!

Krassitie 8

Krassitie 8 on rauhallinen ja viihtyisä kerrostalo. Kaikissa asunnoissa oma sauna ja parveke. Kohteessa on myös osaomistusasuntoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2000

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1457 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Tikkurila

Tikkurila on kasvava ja kehittyvä Vantaan matkustajaliikenne- ja asuinkeskittymä kattavine palveluineen. Kaikki paikallis- ja kaukojunat pysähtyvät Tikkurilassa, ja matka-aika Helsinkiin on junalla 20 minuuttia. Tikkurilan asemalta on myös bussiyhteys Helsinki-Vantaan lentokentälle ympäri vuorokauden.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.