Lammaskuja 4 C 32, Pähkinärinne, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Toimivapohjainen kaksio, jossa on uusittu keittiö ja kylpyhuone muutama vuosi sitten.

Keittiössä on puunvärinen laminaattilattia, muualla lattia on rusehtavan sävyistä muovimattoa. Seinät ovat maalatut valkoiseksi. Keittiössä valkoiset kaapistot metallivetimillä sekä harmaa välilaatoitus ja tumman harmaat työtasot.  Kylpyhuoneessa on valkoista isoa laattaa seinissä sekä ruskeaa isoa laattaa tehosteseinänä toisella puolella, lattiana on hieman vihertävän harmaa massalattia. Astianpesukoneliitäntä ja pyykinpesukoneliitäntä löytyvät. Asunnossa on lasitettu parveke ja vaatehuone.

 

Vuokraa tästä tilavan tuntuinen ja toimiva koti itsellesi!

Lammaskuja 4

Pähkinärinteen ostoskeskuksen läheisyydessä sijaitseva, jossa on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1973

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1133 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Pähkinärinne Luonnonläheinen Pähkinärinne sijaitsee Lammaslammen ja Vihdintien välissä, Vantaan lounaisimmassa osassa. Monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia rakastavalle Lammaslammen ympäristö tarjoaa lukuisia ulkoilumahdollisuuksia niin kävelyreittien kuin muun muassa ratagolfin muodossa.

Lähistöllä sijaitsevat Pähkinärinteen kaksi ostoskeskusta. Monipuolisempia palveluja kaipaavalle ostoskeskus Myyrmanni on vain muutaman kilometrin päässä. Alueen palveluihin kuuluvat myös ala-aste, neuvola, hammashoitola ja kirjasto.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.