Lautamiehentie 4 B 44, Pakkala, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vantaan Pakkalassa kompakti kaksio etsii itselleen uusia asukkaita!

Tämä hyväkuntoinen ja saunallinen kaksio sopii täydellisesti yksinasuvalle tai pariskunnalle!

Tässä kodissa on kaunis vaalea laminaattilattia. Seinät on maalattu valkoisen ja harmaan sävyin. Seinissä on myös pientä asumisen jälkeä, mutta asukas pääsee halutessaan maalaamaan seinät oman näköisekseen. Tarjoamme seinämaalit ja maalaustarvikkeet.

Asunnosta löytyy liitännät astian- ja pyykinpesukoneelle

Oma sauna tuo luksusta asukkaiden arkeen! Parvekelasitusten asennus on parhaillaan käynnissä.

Tämä koti sijaitsee mukavalla paikalla Vantaan Pakkalassa. Jumbon kattavat palvelut sijaitsevat vain noin kilometrin päässä. Myös bussilinjat kulkevat aivan kivenheiton päässä kotioveltasi! Liikkuminen on siis todella helppoa tästä kodista!

Jos kiinnostuit, toimi nyt ja vuokraa itsellesi uusi koti heti!

Lautamiehentie 4

Kolmesta 5-6-kerroksisesta talosta koostuva kerrostaloyhtiö Pakkalan länsilaidalla. Asunnoissa on runsaasti erilaisia pohjaratkaisuja. Taloissa on maksuttomat pesutuvat.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2002

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Pakkala

Suosittu asuinalue Kehä III:n ja Tuusulanväylän kainalossa. Kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon monipuoliset palvelut ovat vieressä, samoin kuin laajat ulkoilureitit. Hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsinki-Vantaan lentokentällekin on vain muutama kilometri. Alueella useita päiväkoteja ja muun muassa Vantaan kansainvälinen koulu.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.