Lautamiehentie 9 A 27, Pakkala, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vapautumassa Pakkalan alueelta 4.kerroksen kolmio!

Asunnossa on kauttaaltaan vaalea muovimatto ja seinät ovat maalattu valkoiseksi. Eteisestä löytyy naulakko sekä valkoinen siivouskaappi sekä vaatehuone.

Kylpyhuoneessa on wc ja suihkutilat erikseen. Wc:hen on väli ovi kylpyhuoneen sisällä. Lattia on laatoitettu tummanharmaalla laatalla ja seinät ovat valkoista laattaa. Erillisessä wc:ssä on maalatut seinät ja molemmissa tiloissa katto on verhoiltu paneelilla. Kylpyhuoneessa on myös pyykinpesukoneelle liitännät.

Molemmista makuuhuoneista löytyy vaatekaapit ja huoneisiin pääsee kivasti luonnonvaloa ikkunoista.

Keittiöstä on pääsy asunnon parvekkeelle. Keittiön kaapistot ovat harmaat ja niissä on metalliset vetimet. Tasot ovat valkoiset ja tiskialtaan taso on kokonaan rosteria. Välitilanlaatoitus on tehty valkoisella laatalla. Normaalikokoiselle astianpesukoneelle on paikka ja liitännät kalusteissa.

Rakastu vuosiksi tähän tilavaan kotiin!

Lautamiehentie 9

Suositulla ja viihtyisällä asuinalueella Pakkalassa sijaitsevassa Lautamiehentie 9:ssä on 61 kotoisaa asuntoa kahdessa talossa. Asunnot ovat kätevän kokoisia selkeällä pohjaratkaisulla ja jokaisessa asunnossa on oma sauna. Talossa on asuntojen lisäksi yksi liiketila. Taloilla on yhteinen piha, jossa on viihtyisä oleskelualue myös lapsille. Autopaikat sijaitsevat talon viereisellä parkkipaikalla.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1994

Energy rating E

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1316 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Pakkala Pakkala on suosittu asuinalue Kehä III:n ja Tuusulanväylän kainalossa. Kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon upeat ja monipuoliset palvelut ovat vieressä, samoin kuin laajat ulkoilureitit. Kehäradan Hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsinki-Vantaan lentokentällekin on vain muutama kilometri. Alueella on useita päiväkoteja ja muun muassa Vantaan kansainvälinen koulu.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.