Lehmihaka 1 A 6, Koivukylä, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Siisti ja tilava kaksio upealla pohjaratkaisulla!

Jos etsit itsellesi tilavaa kaksiota fiksulla pohjaratkaisulla, tässä voi olla etsimäsi asunto!

Tästä kodista löydät valkoiseksi maalatut seinät ja laminaattikuvioidun muovimaton. Lasitettu parveke tuo asuntoon yhden ylimääräisen huoneen aikaisesta keväästä, aina pitkälle syksyyn. Keittiöstäsi löydät liitännät astianpesukoneelle ja niin ikään remontoidusta kylpyhuoneesta pyykinpesukoneelle.

Tämä koti sijaitsee mukavalla paikalla Vantaan Koivukylässä. Mukava alue josta löydät aivan lähistöltäsi päiväkodit ja koulut. Bussilinjat kulkevat aivan kivenheiton päästä kotioveltasi ja lähikauppasikin sijaitsee vain kävelymatkan päässä. Myös Koivukylän kattavat palvelut ja yhteydet, kuten juna-asema sijaitsevat alle viiden minuutin bussimatkan päässä. Liikkuminen on siis todellakin vaivatonta, liikuit sitten autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Huomioithan, että kuvat ovat vuodelta 2016 ja asunnossa on asuttu kuvien ottamisen jälkeen.

Jos kiinnostuksesi heräsi, toimi nyt ja vuokraa itsellesi uusi koti heti!

Lehmihaka 1

Lehmihaka 1 on seitsemänkerroksinen kerrostalo Koivukylän Havukoskella. Sauvatien korttelipesula on talon asukkaiden käytettävissä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1078 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Koivukylä

Koivukylä on pääradan varressa sijaitseva luonnonläheinen kerrostaloalue. Koivukylässä on kattavat peruspalvelut sekä hyvät liikenneyhteydet niin paikallisjunilla kuin -busseillakin.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.