Lehmihaka 1 A 7, Koivukylä, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava huoneisto toimivalla pohjalla Koivukylästä.

Keittiössä on harmaa muovimatto, muutoin asunnossa on laminaattikuvioinen muovimatto. Seinät on maalattu valkoisella ja osittain sävytetty. Seinissä on asumisen jälkiä, mutta tarjoamme muuttoetuna maalit ja tarvikkeet.

Kylpyhuoneessa on massalattia ja seinät on laatoitettu valkoisella ja harmaalla. Pesukoneelle löytyy liitäntä.

Keittiössä on valkoiset kaapit metallivetimillä, harmaat työtasot ja vaalean harmaa välitilalaatta. Lisäksi keittiössä on hyvin säilytys ja työtilaa sekä astianpesukone liitäntä. Luksusta arkeen tuo iso vaatehuone eteisessä ja lasitettu parveke.

Asunnossa tehdään pieniä korjauksia ja siivous ennen muuttoasi.

Lehmihaka 1

Lehmihaka 1 on seitsemänkerroksinen kerrostalo Koivukylän Havukoskella. Sauvatien korttelipesula on talon asukkaiden käytettävissä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1078 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Koivukylä

Koivukylä on pääradan varressa sijaitseva luonnonläheinen kerrostaloalue. Koivukylässä on kattavat peruspalvelut sekä hyvät liikenneyhteydet niin paikallisjunilla kuin -busseillakin.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.