Lintukallionrinne 1 C 21, Martinlaakso, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kiva kaksio tarjolla Vantaan vehreässä Martinlaaksossa!Tässä ensimmäisen asuinkerroksen kaksiossa on muovimatot, joissa näkyy hieman elämisen jälkiä. Seinät ovat valkeaksi maalatut. Keittiö on valkoinen ja välitilalaatat ovat harmaat. Astianpesukoneelle on myös liitännät ja paikka. Kylpyhuone on täysin kaakeloitu ja siellä on liitännät pesukoneelle.

Seinissä näkyy hieman elämisen jälkiä, mutta asukkaat saavat meiltä kattavat Lumo-maalit ja tarvikkeet. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Alueelta löytyy koulut, päiväkodit sekä peruspalvelut. Taloyhtiö sijaitsee aivan omakotitaloalueen rajalla. Mukavasta taloyhtiöstä löydät myös talosaunan, pyörävarastot, irtaimistovarastot sekä vuokraan kuuluvan pesutuvan.

Asunto on perusteellisesti siivottu uutta asukasta varten. Vuokraa vartissa, ihastu vuosiksi!

Huom. kodista ei pystytty ottamaan valokuvia, koska se oli asuttu tarkastuksen hetkellä.

Lintukallionrinne 1

Lintukakallionrinteen asuntojen peruskorjaus on tehty vuonna 2003, jolloin keittiöt ja kylpyhuoneet on remontoitu.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1972

Energy rating F

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, root cellar, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Martinlaakso

Perinteikäs asuinalue Länsi-Vantaalla. Martinlaaksossa on hyvät palvelut sekä kulkuyhteydet. Alueella useita kouluja ja päiväkoteja.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.