Maakotkantie 8 A 15, Korso, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 370 currently vacant homes listed?

Tilava kolmio Korsosta.

Asunnossa on muovimatto lattiat paitsi laminaattilattia keittiössä. Muovimatossa näkyy kulumaa. Seinät on maalattu erisävyisillä maaleilla. Olohuoneen seinät maalattu pinkillä ja makuuhuoneen seinä maalattu sinisellä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Makuuhuoneissa on valkoiset vaatekaapistot. Olohuone on todella tilava ja sinne pääsee hyvin luonnonvaloa. Olohuoneen ja keittiön tilat jakaa mukavasti liukuovi.

Keittiössä on valkoiset kaapistot metallisilla vetimillä. Työtasot ovat puuta jäljitteleviä ja välitilan laatoitus on tehty valkoisella laatalla. Normaalikokoiselle astianpesukoneelle on paikka ja liitännät kalusteissa. Keittiöstä on pääsy asunnon lasitetulle parvekkeelle ja keittiössä on paljon kaappitilaa.
Kylpyhuoneessa on massalattia ja seinät on laatoitettu valkoisella laatalla sekä suihkuseinälle on tehty vaaleanharmaalla laatalla tehosteseinä. Kylpyhuoneesta löytyy liitännät pyykinpesukoneelle.

Vuokraa Lumo-verkkokaupasta ja ihastu!

Maakotkantie 8

Kerrostalo keskeisellä sijainnilla Korson keskustassa. Talossa on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1984

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1193 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Korso

Vantaan ja Tuusulan rajalla oleva asuinalue, josta löytyvät mainiot peruspalvelut sekä kouluja ja päiväkoteja. Korsoon on hyvät yhteydet paikallisjunalla tai bussilla. Kulotien ja Maauunintien kohteet sijaitsevat Kulomäen alueella Korson eteläosassa.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.