Oljenkorsi 4 F 65, Jokiniemi, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 476 currently vacant homes listed?

Kaksio toimivalla pohjalla Tikkurilan lähistöllä hyvien ulkoilumahdollisuuksien vierellä.

Asunnossa on pähkinän sävyinen laminaatti ja keittiössä harmaan sävyinen muovimatto. Seinät on maalattu valkoiseksi, normaalia asumisen jälkiä on näkyvissä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Tilava kylpyhuone on laatoitettu sinisellä ja vaalealla sävyllä. Kylpyhuoneessa on liitännät pyykinpesukoneelle. Keittiössä on valkoiset kaapit puureunuksin- ja vetimin, valkoiset työtasot, valkoinen välitilan laatta sekä hyvin säilytys- ja työtilaa. Keittiössä ei ole liesituuletinta.

Asunnossa on alkuperäiset valkoiset säilytyskaapit muovivetimillä. Kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet. Iso lasitettu parveke toimii lisähuoneena aina aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Jos ihastuit tähän kotiin, toimi nyt ja vuokraa asunto heti!

Oljenkorsi 4

Luonnonläheisellä paikalla Jokiniemen itälaidalla sijaitseva neljäkerroksinen kerrostalo. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1979

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 953 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Toimivaa arkea Jokiniemen maalaismaisemassa

Jokiniemi on kerrostalopainotteinen asuinalue Tikkurilan ja Hiekkaharjun monipuolisten palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien tuntumassa. Alueella on muun muassa runsaasti eri asteen oppilaitoksia. Vieressä sijaitsevat ulkoilumaastot tarjoavat lukuisia harrastusmahdollisuuksia muun muassa lenkkeilijöille ja innokkaille golffareille.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.