Raikukuja 1 C 32, Martinlaakso, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Todella järkevällä pohjalla oleva koti, joka ihastuttaa valoisuudellaan. Kodissa on helposti puhtaana pidettävä muovimatto ja seinät ovat maalattu valkoiseksi. Seinissä on normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita vapaasti juuri omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Keittiö on neutraali valkoisilla kaapistoillaan ja metallivetimillä. Keittiön välitila jatkaa tyylikästä ja neutraalia linjaa valkoisella laatoituksellaan. Kodin keittöön asukas saa halutessaan kytkettyä myös astianpesukoneen. Kylpyhuoneessa on sininen muovimatto ja seinät ovat valkoisella laatoituksella. Kodin kruunaa oma kompakti sauna, jossa kelpaa nauttia ulkoilun jälkeen. Lasitettu parveke tuo yhden lisähuoneen aikaisin keväästä pitkälle syksyyn.

Vuokraa vartissa. Rakastu vuosiksi.

Raikukuja 1

Kolmekerroksinen kerrostalo. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke tai terassi/asuntopiha. Talossa on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1999

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Martinlaakso

Perinteikäs asuinalue Länsi-Vantaalla. Martinlaaksossa on hyvät palvelut sekä kulkuyhteydet. Alueella useita kouluja ja päiväkoteja.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.