Rautkalliontie 1 J 123, Koivukylä, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 385 currently vacant homes listed?

Ylimmän kerroksen tilava kaksio omalla lasitetulla parvekkeella!

Vantaan Koivukylässä ylimmän kerroksen kulma-asunto odottaa uusia asukkaita. Ruokailutila sijaitsee keittiön yhteydessä. Eteisessä reilun kokoinen vaatekomero tuo helpotusta säilytykseen. Lasitettu parveke hyvine näköaloineen tuo ripauksen luksusta arkeen.

Materiaaleina asunnossa ovat tyylikäs vaalea puulaminaattilattia ja maalatut seinät. Kylpyhuoneessa puolestaan on harmaa massalattia ja seinissä harmaat laatat marmorikuviolla. Pyykinpesukoneelle löytyy liitännät. Keittiökaapit ovat valkoiset ja välitilalaatat beigen värisiä, työtasot ovat puolestaan vaaleaa puujäljitelmää. Keittiössä on hyvin säilytys- ja työtilaa sekä liitännät astianpesukoneelle.

Huom. kuvat on otettu lokakuussa 2016. Kuvien oton jälkeen asunnossa on asuttu.

Seinissä on normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Koivukylä on vehreä alue, joka sijaitsee pääradan varrella. Koivukylässä on kattavat peruspalvelut sekä hyvät liikenneyhteydet niin paikallisjunilla kuin- busseillakin.

Ihastu ihanaan Koivukylään!

Rautkalliontie 1

Rautkalliontie 1 sijaitsee Vantaan Koivukylässä kävelymatkan päässä Koivukylän juna-asemalta. Taloihin kuuluu maksuton pesutupa. Taloissa A-B, F-G, D-E ei hissiä, taloissa C, J-L on hissi. Pesutupa ja kerhohuone sijaitsevat D-E –talossa, Rasinkatu 5:ssä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1973

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Laundry room in a different building., drying room, bicycle storage, root cellar, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1038 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Koivukylä

Koivukylä on pääradan varressa sijaitseva luonnonläheinen kerrostaloalue. Koivukylässä on kattavat peruspalvelut sekä hyvät liikenneyhteydet niin paikallisjunilla kuin -busseillakin.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.