Rautkalliontie 1 A 7, Koivukylä, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava ja käytännöllinen kolmio Koivukylästä.

Tässä Lumo-vuokrakodissa on ruskea laminaattilattia ja seinät ovat maalatut. Seinissä on käytetty useita eri sävyjä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Eteisessä on valkoinen vaatekaapisto ja naulakko. Makuuhuoneet ja olohuoneet ovat todella tilavia ja makuuhuoneista löytyy omat vaatekaapistot. Olohuoneesta on pääsy asunnon lasitetulle parvekkeelle ja asunnon kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet.

Asunnossa on lisäksi erillinen wc ja kylpyhuone. Kylpyhuoneessa on harmaa massalattia ja seinät on laatoitettu valkoisella laatalla. Pyykinpesukoneelle on liitännät. Erillisessä wc:ssä on myös harmaa massalattia ja seinät on maalattu valkoiseksi.
Keittiö on todella tilava ja valoisa. Keittiössä on valkoiset kaapistot metallisilla vetimillä ja työtasot ovat harmaat. Välitilan laatoitus on tehty valkoisella laatalla. Normaalikokoiselle astianpesukoneelle on paikka ja liitännät keittiön kalusteissa.

Vuokraa Lumo-verkkokaupasta ja ihastu!

Rautkalliontie 1

Rautkalliontie 1 sijaitsee Vantaan Koivukylässä kävelymatkan päässä Koivukylän juna-asemalta. Taloihin kuuluu maksuton pesutupa. Taloissa A-B, F-G, D-E ei hissiä, taloissa C, J-L on hissi. Pesutupa ja kerhohuone sijaitsevat D-E –talossa, Rasinkatu 5:ssä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1973

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Laundry room in a different building., drying room, bicycle storage, root cellar, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1464 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Koivukylä

Koivukylä on pääradan varressa sijaitseva luonnonläheinen kerrostaloalue. Koivukylässä on kattavat peruspalvelut sekä hyvät liikenneyhteydet niin paikallisjunilla kuin -busseillakin.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.