Sauvatie 6 I 106, Koivukylä, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kuudennen kerroksen kaksio upeilla avarilla näkymillä ja omalla parvekkeella.
Lattiamateriaalina tässä asunnossa on muovimatto jossa näkyy hieman elämisen jälkiä.  Seinät ovat maalattu valkoiseksi. Seinissä on hieman asumisen jälkiä, mutta tarjoamme Lumo-maalit joilla voitte loihtia asuntoon haluamanne värimaailman. Olohuoneessa löydät sälekaihtimet. Kylpyhuoneessa on harmaa massalattia ja seinät ovat osittain laatoitettu valkealla ja sinisellä kaakelilla. Kylpyhuoneesta löydät pyykinpesukoneelle liitännät. Keittiössä on vaalean siniset välitilanlaatat. Keittiökaapistot ovat valkeat ja niissä on puureunus. Kodinkoneet ovat hyvä kuntoiset ja asiakkaan omalle astianpesukoneelle löytyy liitäntä.

Huoneiston valokuvat on otettu lokakuussa 2016, jonka jälkeen huoneistossa on asuttu.

Asunnolta Koivukylän juna-asemalle on vain kilometri. Koivukylän kattavat palvelut ovat siis aivan ulottuvillasi. Talon edessä menevällä tieltä löytyy lähin bussipysäkki ja lähikauppa valmistuu aivan kivenheiton päähän asunnostasi.

Sauvatie 4-6

Sauvatie 4-6 sijaitsee Koivukylän Havukoskella. Talossa on tehty putkistosaneeraus vuosina 2010-2011. Talossa ei ole hissiä A, B, E ja F -rapuissa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1972

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, root cellar

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Koivukylä

Koivukylä on pääradan varressa sijaitseva luonnonläheinen kerrostaloalue. Koivukylässä on kattavat peruspalvelut sekä hyvät liikenneyhteydet niin paikallisjunilla kuin -busseillakin.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.