Sauvatie 6 K 126, Koivukylä, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tarjolla ylimmän kerroksen valoisa, läpitalon kaksio Vantaan Koivukylässä!

Kiva ja avara asunto, jonka olohuoneessa ja keittiössä on laminaattilattia. Eteisessä ja makuuhuoneessa on puolestaan muovimatto. Seinät ovat maalattu valkoisella, makuuhuoneessa on puolestaan valkoinen tapetti seinissä. Asunnossa on tilava erillinen keittiö, josta löytyy astianpesukoneelle liitännät. Pyykinpesukoneen saa asennettua kylpyhuoneeseen. Ripauksen luksusta tuo tilava lasitettu parveke. Asunnon pinnoissa on asumisen jälkeä.

Asunnolta Koivukylän juna-asemalle on vain kilometri, talon edessä menevältä tieltä löytyy lähin bussipysäkki ja kauppakin sijaitsee aivan talon vieressä.

Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Huom! Asuntoon on tilattu siivous ja pieniä korjauksia.

Jos ihastuit tähän asuntoon, toimi nyt ja tee siitä sinulle uusi koti vuokraamalla se nyt!

Sauvatie 4-6

Sauvatie 4-6 sijaitsee Koivukylän Havukoskella. Talossa on tehty putkistosaneeraus vuosina 2010-2011. Talossa ei ole hissiä A, B, E ja F -rapuissa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1972

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, root cellar

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1148 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Koivukylä

Koivukylä on pääradan varressa sijaitseva luonnonläheinen kerrostaloalue. Koivukylässä on kattavat peruspalvelut sekä hyvät liikenneyhteydet niin paikallisjunilla kuin -busseillakin.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.