Simonkallionkuja 5 D 18, Simonkylä, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Nyt heti vuokraamaan tämä harvinaisuus! Erittäin rauhallisella sijainnilla oleva ihana rivitaloasunto etsii itselleen uusia asukkaita.

Asunnosta löydät tyylikkään laminaattilattian ja maalatut seinät, joissa on normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme kuitenkin maalit ja tarvikkeet, mikäli asukas haluaa saada asunnosta mieleisensä. Asukkaat voivat valita itselleen maalit ja tarvikkeet Lumo asuntoon. Maalisävyn voi valita vapaasti juuri omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Asumisviihtyvyyttä lisää oma sauna. Kylpyhuoneesta löytyy liitännät pyykinpesukoneelle ja keittiöstä astianpesukoneelle.

Koti on viihtyisällä paikalla hyvässä taloyhtiössä, joten oma rauha on taattu. Iso lasittamaton, mutta katettu parveke tuo viihtyisyyttä asuntoon. Taloyhtiöstä vapautuu asuntoja harvoin. Alue on vehreää ja kouluun sekä lähikauppaan on vain muutamien satojen metrien matka.

Vuokraa ja rakastu!

Simonkallionkuja 5

Simonkallionkuja 5 on neljästä rakennuksesta koostuva rivitalokohde Simonkalliossa. 3-4 huoneen asunnoissa om kaksitasoinen pohjaratkaisu ja terassi sekä osassa pieni asuntopiha. Kaksioissa on reilunkokoiset parvekkeet.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Terraced house

Year of construction 1996

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Simonkylä / Simonpelto

Viihtyisä ja luonnonläheinen pientalopainotteinen asuinalue Tikkurilan monipuolisten palveluiden tuntumassa. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet paikallisbusseilla ja omalla autolla.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.