Taivaskero 1 A 49, Länsimäki, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 536 currently vacant homes listed?

Tilava ja valoisa ylimmän kerroksen kaksio Vantaan Länsimäessä.

Asunnosta otetut kuvat ovat vuodelta 2016, asunnossa on asuttu sen jälkeen.Tämä asunto soveltuu erinomaisesti niin yksin asuvalle, pariskunnalle kuin myös pienemmälle perheellekin. Erittäin tilavan olohuoneen mahtuu tarvittaessa jakamaan työ/makuutilaksi ja tilaa jää vieläkin olohuoneen kalusteille. Makuuhuoneen pohjaratkaisu on kätevä ja tarpeeksi tilava, sekä kaappitilaa löytyy hyvin.

Asunnossa on tyylikäs harmaa laminaattilattia ja valkoiseksi maalatut seinät, joissa normaalia asumisen jälkeä. Halutessaan asukkaat saavat kuitenkin maalit haluamiensa värisävyjen mukaan, näin saat kodista mieluisesi näköisen!

Keittiössä ja makuuhuoneessa on valkoiset kaapit metallivetimillä. Keittiöstä löydät liitännät astianpesukoneelle ja kylpyhuoneesta liitännät pyykinpesukoneelle. Lasitettu parveke ja sälekaihtimet tuovat luksusta arkeen. Aivan kiven heiton päästä löydät peruspalvelut kuten kaupan ja apteekin.

Koti sijaitsee aivan Helsingin rajan tuntumassa, joten pienen kävelymatkan päästä löydät myös Mellunmäen metroaseman. Talon lähistöltä löytyy myös kouluja, urheilukenttä sekä hyvät ulkoilumaastot.

Jos ihastuit tähän asuntoon, toimi nyt ja tee siitä sinulle uusi koti vuokraamalla se nyt!

Taivaskero 1

Yhdeksänkerroksinen tornitalo rauhallisella sijainnilla. Ylimpien kerroksien on asunnoista hulppeat näköalat. Kaksioissa ja kolmioissa on parveke. Talosssa on myös talotoimikunnan ylläpitämät kuntosali ja verstashuone. Lumikero 3:n maksuton pesutupa on asukkaiden käytettävissä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage, root cellar, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Länsimäki

Luonnonläheinen asuinalue Itä-Vantaalla, aivan Helsingin rajalla. Alueella on hyvät liikenneyhteydet: esimerkiksi Mellunmäen metroasema sijaitsee kävelymatkan päässä. Alueella on kouluja, päiväkoteja ja urheilukenttä sekä hyvät ulkoilumaastot. Itäkeskuksen kauppakeskukseen on lyhyt metro- tai automatka.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.