Tammistonkatu 7 D 49, Tammisto, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa yksiö hyvällä sijainnilla.

Jos haet hyväkuntoista, valoa tulvivaa kotia hyvien yhteyksien ääreltä, tässä on loistava valinta! Isoin ikkunoin varustettu asunto sijaitsee Vantaalla lähellä Jumboa ja Tammiston muita palveluita.

Asunnon yleisilme on vaalea. Lattiat ovat vaalean sävyistä laminaattia ja asunnon seinät valkoiseksi maalatut. Seinissä on normaalia asumisen jälkeä. Keittiön kaapistot ovat valkoiset. Kylpyhuoneen seinät ovat valkoista sekä vaaleanharmaata laattaa ja kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle.

Alkovi on erotettu puoliksi lasisella seinällä.

Asumisen kruunaa hulppean kokoinen, koko asunnon levyinen lasitettu parveke.

Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita vapaasti juuri omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös https://asuminen.lumo.fi/maaliedulla-omannakoinen-koti/">Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Vuokraa tästä upea, valoisa koti keskeiseltä sijainnilta.

Huomioithan, että asunnossa asutaan. Kuvat ovat esimerkkejä kodin pintamateriaaleista ja voivat olla pohjaratkaisultaan erilaisesta asunnosta.

Tammistonkatu 7

Vuonna 2005 valmistunut nelikerroksinen hissillinen kerrostalo, jonka kaikissa asunnossa on parveke tai maantasakerroksessa terassi ja pieni asuntopiha.Talossa on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2005

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1043 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Tammisto

Tammiston asuinalue sijaitsee Keski-Vantaalla, Tuusulanväylän kauppakeskittymien läheisyydessä. Elintarvikkeet, kodinelektroniikka, asusteet, puutarha- ja sisustustarvikkeet löytyvät aivan uuden kodin läheisyydestä.

Alueen ympärillä on runsaasti aktiviteetteja: vieressä virtaavan Vantaanjoen toiselta puolelta löytyvät Haltialan maat ja metsät ulkoilumahdollisuuksineen - ja talvisin Paloheinän laaja latuverkosto. Lasten kanssa voi tehdä mukavia vierailuja Haltialan kotieläintilalle. Läheisyydessä ovat myös Tuomarinkylän ratsastustallit. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet paikallisbusseilla etenkin Helsingin keskustaan ja lentokentälle.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.