Väritehtaankatu 2 C 81, Tikkurila, Vantaa

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Keskeisellä paikalla Tikkurilan palveluiden ja liikenneyhteyksien vierellä avara huoneisto.

Asunnossa on harmaa laminaattilattia ja maalattu seinät, joissa normaaleja asumisen jälkiä.

Kylpyhuoneessa massalattia ja seinät laatoitettu. Tänne mahtuu myös hyvin pesukone.

Keittiössä on valkoiset kaapit ja metallivetimillä. Keittiöstä löytyy myös astianpesukone liitännät, mutta konetta on hankala asentaa tilan puutteen takia.

Asunnossa on lisäksi valkoiset säilytyskaapit, kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet ja lasitettu parveke aurinkoiselle puolelle.

Vuokraa ja rakastu!

Väritehtaankatu 2

Väritehtaankatu 2 on kerrostalo kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemlta. Kohteessa on vain pienikokoisia, yhden tai kahden huoneen asuntoja. Talossa on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1993

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1046 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Tikkurila

Tikkurila on kasvava ja kehittyvä Vantaan matkustajaliikenne- ja asuinkeskittymä kattavine palveluineen. Kaikki paikallis- ja kaukojunat pysähtyvät Tikkurilassa, ja matka-aika Helsinkiin on junalla 20 minuuttia. Tikkurilan asemalta on myös bussiyhteys Helsinki-Vantaan lentokentälle ympäri vuorokauden.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.