Asemakuja 3 D 75, Espoon keskus, Espoo

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Valoisa ylimmän kerroksen tilava kaksio palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien viereltä.

Kohteessa on käynnissä keittiö- ja kylpyhuoneremontit. Tämän asunnon kylpyhuone remontoidaan tammi-/helmikuun aikana, joten pääset muuttamaan asuntoon, jossa on aivan uusi kylpyhuone. Asunnon keittiöremontti tehdään normaalissa aikataulussa. Alustavan aikataulun mukaan D-rapun keittiöt tehdään helmi-huhtikuussa. Aikataulu tarkentuu remontin edetessä ja urakoitsija tiedottaa asuntokohtaiset aikataulut lähempänä. Remonttien vaikutus vuokraan on 30 euroa/yksikkö. Korotus tehdään remonttien valmistuttua.

Tässä kodissa on vaalean puun värinen laminaattilattia ja vaaleat maalatut seinät, joissa asumisen jälkeä. Tarjoamme uudelle asukkaalle maalit ja tarvikkeet seinien kunnostamiseen ja maalaamiseen mieleiseksi.

Keittiössä on tällä hetkellä valkoiset kaapistot ja yleisilmettä nostaa keraaminen liesi. Liiitännät astianpesukoneelle ja pyykinpesukoneelle löytyvät. Parvekkeelta avautuu huikeat näkymät Espoon-Keskuksen juna-asemalle päin.

Vuokraa tästä kaunis koti itsellesi.

Asemakuja 3

Vaaleatiilinen kerrostalo tarjoaa kaupunkimaista asumista erinomaisten palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä. Talo sijaitsee aivan Espoon keskuksen sydämessä, kauppakeskus Entressen kupeessa. Asukkaiden käytössä on grillauspaikka sekä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1992

Energialuokka E2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Sauna, pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1154 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Espoon keskus

Espoon keskus on yksi Espoon viidestä kaupunkikeskuksesta. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten terveyskeskus, ylä- ja alakoulu sekä kirjasto. Espoon keskuksen kauppakeskus Entressestä löytyy kahvila- ja ravintolapalveluiden lisäksi lähes 50 erilaista liikettä. Liikenneyhteydet ovat viereisen juna-aseman sekä linja-autojen takia loistavat. Lähellä on myös Nuuksion kansallispuisto, joten ulkoilumahdollisuudet ovat alueella hyvät.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.