Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Otsolahdentie 14 A 15, Tapiola, Espoo

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 644 vapaata kotia

Vuokrataan toisen kerroksen yksiö Tapiolasta, josta ihastelet metsäistä näkymää!

Vehreällä alueella meren läheisyydessä pääset nauttimaan luonnosta. Kävelymatkan päässä ovat Tapiolan keskustan palvelut ja liikuntamahdollisuudet sekä Keilaniemen metroasema.

Tässä kodissa lattia on muovimattoa ja seinät valkoiset. Seinäpinnoissa saattaa olla normaaleja asumisen jälkiä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voit valita juuri omaan makuun ja sisustyyliisi sopivaksi.

Keittiön kaapit ovat valkoiset, reunassa puinen lista. Keittiössä ei ole astianpesukoneelle paikkaa tai liitäntää. Liesi on nelilevyinen ja asunnossa jääkaappi-pakastin.

Alkovi luo luontaisen paikkansa sängylle ja muu tila jää sisustettavaksi oleskelua ja ruokailua varten. Eteisen puolelle jäävät komerokalusteet vaatesäilytykselle. Ikkunapintaa on pieneen asuntoon mukavasti. Kodista löytyy myös ranskalainen parveke.

Kylpyhuoneen lattia ja seinät ovat laatoitetut ja sieltä löytyy tilavaraus ja liitäntä pyykinpesukoneelle.

Vuokraa tämä koti nyt itsellesi!

Huomioithan, että talossa ei ole autopaikkoja.

Otsolahdentie 14

Tapiolan Otsolahdessa rauhallisella alueella puistojen ja meren läheisyydessä sijaitsevassa Otsolahdentie 14:sta on yhteensä 56 asuntoa, joista 16 on Lumo-koteja. Lumo-kodit ovat kompakteja yksiöitä ja kaksioita. Yksiöissä on ranskalainen parveke ja kaksioissa parveke. Talossa on asukkaiden käyttöön sauna sekä ulkoiluväline- ja irtainvarastot. Otsolahdentie 14 on kävelymatkan päässä Tapiolan keskustan palvelu-, kulttuuri- ja liikuntamahdollisuuksista sekä Keilaniemen metroasemasta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1956

Energialuokka G

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Sauna, pyörävarasto, irtainvarasto

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 798 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Tapiola

Puutarhakaupunkinakin tunnettu Tapiola on oivallinen yhdistelmä kaupunkia ja luontoa. Tapiolan asutus koostuu pääosin kerrostaloista ja alueella on useita vehreitä puisto- ja nurmialueita sekä monipuoliset ja kauniit ulkoilumahdollisuudet. Tapiolan keskustan kaksi ostoskeskusta, terveysasema, uimahalli ulkoaltaineen sekä kulttuurikeskus takaavat kattavat palvelut ja vapaa-ajanviettovaihtoehdot. Alueella on erinomaiset liikenneyhteydet. Tapiolan alueella on viisi Länsimetron asemaa: Keilaniemi, Otaniemi, Tapiola, Urheilupuisto ja Niittykumpu.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.