Katumantie 22 A 23, Katuma, Hämeenlinna

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tilava kolmio parvekkeella

Siisti ja tilavilla huoneilla varustettu koti isommankin perheen tarpeisiin. Asunnossa on oma parveke, josta pystyy kesäaikaan sisustamaan vielä lisää oleskelutilaa. Tämän kodin hyviin puoliin lukeutuu suuri vaatehuone. Asunnossa on siisti laminaattilattia ja seinät on maalattu maanläheisillä väreillä. Jos kuitenkaan sävyt eivät miellytä juuri sinua, voit hyödyntää Lumon maalietua. Meidän vuokralaisenamme nautit myös muista arvokkaista eduista, joihin pääset tutustumaan tästä.

Mutkatonta kerrostaloelämää järvenrantamaisemissa

Katumantie 22 on kerrostalo Katuman vehreissä maisemissa. Talossa on 30 vuokrakotia, joista jokaisessa on parvekkeet. Ylimmän kerroksen parvekkeilta on näkymä läheiselle Katumajärvelle. Osa parvekkeista on lasitettu. Talon mukava leikkipiha on lasten suosiossa.

Talosauna, pyörävarasto, kuivaushuone ja kerhohuone ovat asukkaiden käytössä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1979

Energialuokka C2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Sauna, kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Katuma

Katuma sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta ja muutaman kilometrin päässä Hätilän palveluista. Katumajärven rannalla sijaitseva asuinalue uimarantoineen tarjoaa asukkailleen monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.