Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Keilakatu 4 A 13, Keinusaari, Hämeenlinna

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 660 vapaata kotia

Käytännöllinen kaksio omalla saunalla ja parvekkeella!

Tästä kodista löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet; sauna, jossa löylytellä juuri silloin, kun itselle sopii sekä parveke, josta kelpaa katsella auringon laskua.

Kompaktissa keittiössä on sopivasti laskutilaa, jääpakastinkaappi sekä liitäntämahdollisuus astianpesukoneelle.

Asunnossa on hiljattain uusitut pintamateriaalit. Asunnossa on laminaattilattia sekä siistit, maalatut seinäpinnat. Saunan panelointi on uusittu koko talossa syksyllä 2019.

Voit vuokrata tämän kaksion kätevästi verkkokaupastamme!

 

Keilakatu 4

Viihtyisällä alueella Hätilässä sijaitsevassa Keilakatu 4:ssä on yhteensä 21 kodikasta asuntoa. Hissillisessä talossa on neljä kerrosta. Kaikissa asunnoissa on oma sauna. Kattavat palvelut ovat lähellä ja Hämeenlinnan keskustaan on vain parin kilometrin matka. Juna-asemalle on matkaa noin kilometrin verran. Alueella on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ja kauniit maisemat.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1995

Energialuokka C

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 760 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Hätilä

Kävelymatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta sijaitsevasta Hätilästä löytyvät monipuoliset palvelut. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet, urheilukenttä ja keilahalli. Katumajärvi ja sen ympäristö uimarantoineen sekä lähistöllä oleva Aulankojärvi ja Aulangon ulkoilualue tarjoavat monipuoliset ulkoilumahdollisuudet sekä mahtavat maisemat.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.