Simeoninkuja 4 A 11, Jukola, Hämeenlinna

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Saunallinen pikkukaksio isolla lasitetulla parvekkeella!

Tässä kodissa on pienessä paketissa kaikki, mitä kodilta tarvitset!

Vuokraa tästä hyväkuntoinen pikkukaksio rauhallisesta taloyhtiöstä. Asunnossa on oman saunan lisäksi iso lasitettu parveke, jonne voi kesäaikaan siirtää vaikka olohuoneen. Tummahkot laminaattilattiat tasapainottavat valkoisia seiniä. Mikäli kaipaat seiniin väriä, voit hyödyntää Lumo-asukkaan maaliedun. Lue lisää Lumo-eduista. Kylpyhuoneessa on liitäntä pyykinpesukoneelle ja tilaa vaikka pesutornillekin. Pyykit saat lajiteltua pyykkikaappiin etkä tarvitse erillistä pyykkikoria. Keittiössä on liitäntä ja tila kapealle astianpesukoneelle.

Asunnossa on kuvien ottamisen jälkeen asuttu, joten joitakin asumisen jälkiä voi kuvista poiketen ilmetä.

Vuokraamalla asunnon verkkokaupasta saat tyytyväisyystakuun! Pääset vielä tutustumaan asuntoon halutessasi ja voit tarvittaessa perua vuokrauksen kuluitta, mikäli asunto ei jostain syystä miellytäkään sinua.

Tervetuloa tutustumaan tähän kätevään kaksioon!

Simeoninkuja 4

Kuusikerroksinen kerrostalo, jonka korkeatasoisissa asunnoissa ovat laminaattilattiat, oma sauna ja lasitettu parveke. Asukkaiden käytössä ovat maksuton pesutupa, kuivaushuone ja viihtyisä kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2008

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 834 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Jukola

Jukola sijaitsee viiden kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta. Alueella ovat hyvät liikenneyhteydet. Terveyspalvelut, keskussairaala, ruokakaupat ja kirjasto ovat puolen kilometrin päässä kohteesta. Ahveniston ulkoilukeskus uimarantoineen, valaistuine lenkkipolkuineen ja mahtavine ulkoilumaastoineen houkuttelee ulkoilemaan muutaman kilometrin päässä, eikä ratsastustallillekaan ole matkaa kuin kilometri.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.