Simeoninkuja 4 A 28, Jukola, Hämeenlinna

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Näppärä kaksio hissitalon ylimmässä kerroksessa!

Tässä asunnossa ehdottomina plussina ovat oma sauna sekä suuri lasitettu parveke. Säilytystilaa löytyy vaatehuoneesta ja makuuhuoneen kaapistosta. Eteisessä on vaatehuoneen lisäksi tilaa päällysvaatteille sekä siivoustarvikkeille. Maalatut seinät ja laminaattilattia luovat rauhallisen taustan monenlaisille sisustusratkaisuille. Yhdelle seinälle sijoitettu keittotila yhdistää ruoanlaiton mukavasti oleskelutilan kanssa ja mahdollistaa jutustelun samanaikaisesti ruokaa laittaessa esimerkiksi vieraiden aikana. Keittotilasta löytyy liitäntä ja tila kapealle astianpesukoneelle ja kylpyhuoneessa on tila ja liitäntä pyykinpesukoneelle tai pesutornille.

Talosta löytyy maksuton pesutupa ja kuivaushuoneet asukkaiden käyttöön sekä erittäin siisti kerhohuone, jota voi varata omaan käyttöön esimerkiksi juhlia järjestettäessä.

Tervetuloa tutustumaan tähän monikäyttöiseen kaksiokotiin!

Simeoninkuja 4

Kuusikerroksinen kerrostalo, jonka korkeatasoisissa asunnoissa ovat laminaattilattiat, oma sauna ja lasitettu parveke. Asukkaiden käytössä ovat maksuton pesutupa, kuivaushuone ja viihtyisä kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2008

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 968 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Jukola

Jukola sijaitsee viiden kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta. Alueella ovat hyvät liikenneyhteydet. Terveyspalvelut, keskussairaala, ruokakaupat ja kirjasto ovat puolen kilometrin päässä kohteesta. Ahveniston ulkoilukeskus uimarantoineen, valaistuine lenkkipolkuineen ja mahtavine ulkoilumaastoineen houkuttelee ulkoilemaan muutaman kilometrin päässä, eikä ratsastustallillekaan ole matkaa kuin kilometri.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.