Turuntie 38 C 17, Ahvenisto, Hämeenlinna

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tunnelmallinen kaksio vanhassa kasarmirakennuksessa!

Tässä kodissa yhdistyy mukavasti korkeat huoneet, leveät ikkunalaudat sekä suuret ikkunat. Mahtava huonekorkeus tekee huoneista ihanan avarat.

Tämä koti sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin: lapsiperheelle huonekorkeus mahdollistaa esimerkiksi parvisängyn kaltaiset tilaratkaisut.

Keittiön ja makuuhuoneen välisen liukuoven voi pitää käytössä tai sulkea seinäksi ja laittaa eteen vaikka ruokapöydän tai hyllyn tuomaan lisää säilytystilaa keittiöön. Olohuoneessa on tilaa monenlaisille toiminnoille: sinne on helppo rajata toinen makuutila ja silti huoneeseen jää oleskelutilaa.

Kylpyhuoneeseen tuo mukavasti valoa suuri huurrelasi-ikkuna ja valkoiset laatat luovat tilan tuntua.

Tämä rauhallinen taloyhtiö sijaitsee kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Lähikauppaan on vain muutaman sadan metrin matka. Ahveniston ulkoilumaastot ja maauimala ovat myös kivenheiton päässä kotiovelta.

Vuokraa tämä koti heti omaksesi verkkokaupastamme!

Turuntie 38

Idyllinen, kaunis ja vanha tiilipäällysteinen talo korkeine huoneineen ja ikkunoineen tarjoaa asukkaille erilaisen vaihtoehdon. Puistomainen piha-alue luo tunnelmaa tälle vuonna 1913 rakennetulle ja vuosina 1991-1993 perusparannetulle talolle.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1913

Energialuokka F2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 958 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Ahvenisto

Ahvenisto sijaitsee kivenheiton päässä keskustasta. Alue on historiallisesti arvokasta kasarmialuetta, jota hyödyntäen muodostuu monipuolinen ja silmäähivelevä kaupunkirakenne. Monipuoliset ja kauniit ulkoilumaastot tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia alueen asukkaille. Ahvenistossa on maauimala, kesäisin lenkkipolut ja talvisin hiihtoladut. Kävelymatkan päässä sijaitsee alakoulu, yläkoulu ja päiväkoti. Kauppakeskus Tiiriö tarjoaa monipuoliset palvelut alueen asukkaille.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.