Turuntie 38 C 15, Ahvenisto, Hämeenlinna

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Mahtavalla huonekorkeudella varustettu kaksio. Todella tilava olohuone ja moneen eri tarpeeseen soveltuva pohjaratkaisu. Asunnossa on maalatut seinät ja muovimattolattiat.

Kylpyhuoneessa liitäntä ja paikka pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneessa myös kaunis huurrelasi-ikkuna, josta tulvii valoa sisään. Keittiössä paikka ja liitännät tiskikoneelle. Keittiöön mahtuu myös näppärästi ruokailuryhmä ja liukuovella saa kätevästi tehtyä erilaisia huoneratkaisuja.

Talo sijaitsee kauniissa ja rauhaisassa pihapiirissä. Lähikauppa on aivan vieressä ja keskustaankin on vain pieni kävelymatka.

Turuntie 38

Idyllinen, kaunis ja vanha tiilipäällysteinen talo korkeine huoneineen ja ikkunoineen tarjoaa asukkaille erilaisen vaihtoehdon. Puistomainen piha-alue luo tunnelmaa tälle vuonna 1913 rakennetulle ja vuosina 1991-1993 perusparannetulle talolle.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1913

Energialuokka F2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Ahvenisto

Ahvenisto sijaitsee kivenheiton päässä keskustasta. Alue on historiallisesti arvokasta kasarmialuetta, jota hyödyntäen muodostuu monipuolinen ja silmäähivelevä kaupunkirakenne. Monipuoliset ja kauniit ulkoilumaastot tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia alueen asukkaille. Ahvenistossa on maauimala, kesäisin lenkkipolut ja talvisin hiihtoladut. Kävelymatkan päässä sijaitsee alakoulu, yläkoulu ja päiväkoti. Kauppakeskus Tiiriö tarjoaa monipuoliset palvelut alueen asukkaille.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.