Ylä-Malmin tori 3 C 26, Malmi, Helsinki

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 512 vapaata kotia

Kompakti kaksio aivan palveluiden äärellä. Tilavaan kylpyhuoneeseen mahtuu loistavasti pyykinpesukone. Olohuoneeseen mahdut sisustamaan tarvittaessa vaikka työpisteen. Kodissa on vaalea muovimatto, joka on helppo pitää puhtaana ja seinät ovat maalatut. Keittiössä valkoiset kaapinovet ja välitilan laatta on valkoinen sekä työtasot puun väriset, astianpesukone liitännät. Kylpyhuoneessa muovimatto lattiassa ja vihreä/valkoinen osalaatta seinissä sekä pesukone mahdollisuus.

Parvekkeelta katsottuna näet läheisen ostoskeskuksen. Ostoskeskuksen takaa löytyy heti juna-asema, joten kulkeminenkin on helppoa tästä kodista.

Asunnon seinissä on pientä kulumaa, mutta tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet Lumo asuntoon.

Huomioithan, että asunnon markkinointikuvat on otettu vuonna 2016. Asunnossa on asuttu valokuvauksen jälkeen.

Ylä-Malmintori 3

Malmin torin reunustama kerrostalo sijaitsee aivan palveluiden ytimessä. Malmin kauppakeskus palveluineen on myös kivenheiton päässä. Kulkuyhteydet ovat todella hyvät. Malmin juna-asema on vain parinsadan metrin päässä, josta yhteydet Helsingin keskustaan sekä muualle Helsinkiin. Myös useita bussilinjoja kulkee läheltä. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1989

Energialuokka E2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Sauna, kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Malmi

Malmi sijaitsee Helsingin koillisosassa. Alueelta löytyvät monipuoliset harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet. Kauppakeskus Malmin Novassa on kaikki päivittäispalvelut. Malmitalo kirjastoineen ja kulttuuripalveluineen sekä urheilutalo sijaitsevat alueella. Juna-asemalta pääsee junalla Helsingin keskustaan tai pohjoisen suuntaan. Myös bussiliikenneyhteydet Malmin kautta eri suuntiin Helsinkiä ovat hyvät.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.