Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Hakuehdot

Sijainti Vuokra max.  €/kk Koko - m² päivämäärä

Muokkaa hakuehtoja

Lumo-verkkokaupassa voit vuokrata asunnon suoraan verkosta itse – ilman välikäsiä, välityspalkkiota tai vuokravakuutta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Vuokran suuruus määräytyy valitsemasi vuokrasopimuksen keston mukaan. Uudiskohteissa vuokrasopimus on voimassa vähintään 12 kuukautta.

Löytyi yksi asunto

Näytä ensin:

Näytä pelkät uudet/peruskorjatut asunnot (0 kpl)

Järjestetään ...

Tilaa hakuvahti

Tilaa Lumo-verkkokaupan hakuvahti, niin tiedät ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville!

Tilaa hakuvahti

Tilaa Lumo-verkkokaupan hakuvahti, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville!

  • Sijainti
  • Vuokra max.  €/kk
  • Koko - m²
  • päivämäärä
  • Muut ehdot

Muokkaa hakua ›

Hakuvahti kertoo sinulle kaikista uusista Lumo-verkkokauppaan tulevista asunnoista.
Voit halutessasi rajata hakuvahtia muokkaamalla hakuehtoja ›

Hakuvahti tilattu!

Varmista vielä sähköpostiosoitteesi klikkaamalla sinne saapunutta linkkiä.

Hakuvahdin tilaus epäonnistui!

Odota hetki

Jätä yhteydenottopyyntö

Minkälaisen asunnon haluaisit löytää?

Vuokra enintään

Huoneluku

Anna vielä yhteystietosi

Yhteydenottopyyntö lähetetty!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pyynnön lähetys valitettavasti epäonnistui. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä hakuvahti

Tiedä ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville.

Jätä yhteydenottopyyntö

Otamme sinuun yhteyttä sopivan asunnon löytämisen helpottamiseksi.

Vapaat vuokra-asunnot — Hollola

Hollola on viihtyisä lapsiperheidenkin suosima kunta Päijät-Hämeessä aivan Lahden kupeessa.

Hollolassa on ollut asutusta jo ainakin 8000 vuoden ajan. Vuosisatojen ajan Hollolan kunta on ollut Päijät-Hämeen laajan alueen keskus- ja markkinapaikka. Historiasta ovat muistona muun muassa Vesijärven rannalla oleva kirkonkylä sekä keskiaikainen kivikirkko. Hollolan vahva historia luo kunnalle vahvan identiteetin ja asukkaat ovat ylpeitä omasta kotikunnastaan.

Hollolalaiset ovat poikkeuksellisen ylpeitä omista peruspalveluistaan sekä laajoista virkistysalueistaan. Alueen suosioon on myötävaikuttanut myös kunnan hyvä saavutettavuus.

Hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan

Hollolalla on erinomainen sijainti eteläisessä Suomessa. Lahti on aivan vieressä ja moottoritietä pitkin pääsee Helsinkiin ja lentokentälle vajaassa tunnissa. Myös länteen, itään ja pohjoiseen vievät hyvät valtatiet. Paikallisbussiverkosto on kattava ja Lahdesta pääsee linja-autolla helposti joka suuntaan. Myös junalla pääsee liikkumaan vaivattomasti.

Kun pääkaupunkiseudulle valmistui kehärata, se toi myös Lahden seudun lähemmäksi pääkaupunkiseudun palveluita. Kehäradan ansiosta junalla pääsee Lahdesta Helsinki-Vantaan lentoasemalle 50 minuutissa. Myös kaukojunat pysähtyvät Lahdessa ja esimerkiksi Pietariin matka-aikaa kertyy vain 2 h 45 min.

Luonnonläheistä asumista

Luonto on lähellä jokaista, joka asuu Hollolassa. Metsät, harjut, suot ja vesistöt tarjoavat ainutlaatuisen virkistäytymispaikan. Tiirismaan luonnonsuojelualue, jossa sijaitsevat Etelä-Suomen korkeimmat mäet, tarjoaa monipuoliset ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet koko perheelle. Vesijärvi sekä Pääjärvi tuovat alueelle hieman Järvi-Suomen tunnelmaa. Vesijärveä voidaankin pitää Järvi-Suomen porttina, sillä siltä on yhteydet aina Päijänteelle saakka. Hollolan kunta huolehtii virkistysalueista hyvin ja jokainen hollolalainen pääsee nauttimaan luonnosta lähellä kotiaan.

Kulttuuria Hollolassa

Hollolassa on virkeää kulttuurista toimintaa, joihin kuntalaiset voivat osallistua. Toimintaa on tarjolla aina lapsista eläkeläisiin saakka ja järjestäjinä toimivat aktiiviset järjestöt ja yrittäjät. Vuosittaiset musiikkitapahtumat, keskiaikatapahtumat ja kymmenet muut tapahtumat tuovat hollolalaisten arkeen mukavaa vaihtelua. Lahden seudun suurin kulttuurinen rakennustaidon näyte on Sibeliustalo ja alueella sijaitsevat myös monet erikoismuseot kuten Hiihtomuseo sekä TV-museo.

Vilkas urheilukunta

Messilän laskettelu- ja golfkeskus ovat suosittuja urheilualueita. Tekemistä riittää ympäri vuoden. Lahden hyppyrimäet ja vilkas talviurheilutoiminta ovat myös vain kivenheiton päässä.

Lumo-vuokra-asunto Hollolasta

Hollolasta löytyy viihtyisiä Lumo-vuokrakoteja moniin tarpeisiin, niin yksin asuville kuin perheillekin. Yksiöt, kaksiot sekä kolmiot sijaitsevat viihtyisissä hyvin hoidetuissa taloissa.

Hollolan Kuntakeskus – asu Lumo-vuokrakodissa palvelujen äärellä

Hollolan Kuntakeskus on suosittu asuinalue aivan Hollolan ydinkeskustassa. Lahden keskustaan matkaa kertyy vajaat 10 kilometriä. Kuntakeskus tarjoaa perheille sekä päivähoitopalvelut että omat ala- ja yläkoulut. Siellä on myös terveyskeskus, kunnanvirasto ja SPR-keskus. Urheilumahdollisuudet ovat erinomaiset, sillä alueella on liikuntahalli, jäähalli sekä Heinsuon urheilukeskus. Lumo vuokra-asunnot sijaitsevat hyvillä paikoilla ja Kuntakeskuksessa asuessaan vapaa-aikaa voi viettää luonnon ympäröimänä, mutta kuitenkin palvelujen äärellä.

Lue lisää ›

Lumo

Lumo on turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Osa Lumo-kodeista on vuokrattavissa heti itse Lumo-verkkokaupan kautta. Koko asuntovalikoimamme ja lisätietoa Lumo-palveluista löydät Lumo.fi-sivustolta.

‹ Piilota