Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Heikinkatu 2 A 9, Keskusta, Jyväskylä

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tarjolla vanhan ajan nostalogiaa Heikinkadulla!

Aivan ihana vanhan ajan asunto, josta ei voi olla pitämättä. Koko asunnossa kauniin vaalean harmaa muovimatto. Asunnon seinäpinnat ovat maalattu valkoisiksi. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Keittiön kodinkoneisiin kuuluu jääkaappipakastin, liesi ja liesituuletin. Astianpesukoneelle löytyy tilavaraus lieden vierestä. Näkymä keittiöstä on rauhalliselle sisäpihalle, Tourujoen suuntaan. Makuuhuone sijoittuu välittömästi keittiön viereen ja ikkunoista on rauhaisat metsäiset näkymät. Keittiön ja makuuhuoneen välisen oven saa pidettyä myös kiinni. Makuuhuone on todella suuri ja helposti sisutettavissa.

Tässä asunnossa makuuhuoneen ja olohuoneen väliin jää yksi ikkunallinen huone. Tätä tilaa voidaan käyttää esimerkiksi ruokailuhuoneena, kirjastona tai työhuoneena. Valoa tähän tilaan tuo iso ikkuna, josta näkymä on Heikinkadun sillalle. Lasiovien takana pilkottaa olohuone. Olohuone on Heikinkadun puolelle ja näkymä ikkunasta on kaupunkiin päin. Tätä huonetta on mahdollista käyttää myös makuuhuoneena.

Asunnon kylpyhuone on oikea tilaihme. Tähän on saatu mahtumaan niin suihku kuin pesukoneellekin oma paikkansa. Lattia on sinisävyistä massalattiaa ja seinillä perinteiset valkoiset laatat.

Vuokraa tästä koti, joka on mahdollisuuksia täynnä!

Heikinkatu 2

Heikinkatu 2 sijaitsee Jyväskylän keskustassa Tourujoen ja matkakeskuksen läheisyydessä. Tässä talossa on vanhanajan nostalgiaa. Se on rakennettu vuonna 1948 ja peruskorjattu vuonna 1987. Asuntojen pohjaratkaisut, leveät ikkunapenkit sekä muureihin upotetut kaapit antavat kodeille ihan omaleimaisen ilmapiirin. Asukkailla on käytössä talosauna ja maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1948

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Sauna, pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1016 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Keskusta

Jyväskylä on kaupunkimaisemaa parhaimmillaan. Harjun liikuntapuiston ja Jyväsjärven väliin sijoittuva keskusta tarjoaa monenlaista asukkailleen. Tavaratalot, putiikit, teatteri, kirjasto ja kirkko ovat ihan vieressä. Ala- ja yläkoulu, lukio sekä vetovoimaiset yliopisto ja ammattikorkeakoulu ovat kävelymatkan päässä keskustan taloistamme.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.