Kelokatu 4 A 11, Seppälä, Jyväskylä

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Seppälän kattavien palveluiden äärellä!

Tässä asunnossa on valkoiseksi maalatut seinäpinnat ja lattiat ovat tummaa parkettikuvioista muovimattoa. Muovimatossa on asumisen jälkiä ja painaumia. Seinäpinnoissa on jonkin verran kulumaa. Mikäli asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Keittiötila ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa. Keittiötilan varustetasoon kuuluu astianpesukone, jenkkikaappi sekä liesi ja liesikupu.

Eteisestä on käynti kylpyhuoneeseen, jossa on vaalea kostean tilan muovimatto sekä valkoiset seinälaatat. Kylpyhuoneesta löytyy peili- ja pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Saunaan johtaa lasiovi.

Kaikki asunnon ikkunat sekä olohuoneen ranskalainen ikkuna ovat Palanderinkadun suuntaan.

Kiva koti odottaa asukastaan!

Kelokatu 4

Viisikerroksisesta hissillisestä talosta löytyy yhteensä 32 värimaailmaltaan selkeää, hyväpohjaista Lumo-kotia.

Pienimmät asunnot ovat 32-neliöisiä yksiöitä, joissa on kivana pohjaratkaisuna tupakeittiö ja alkovi. Keittokomerollisia kaksioita on kolmea eri kokoa: 41,5 m2, 465, m2 ja 49,5 m2. Keittiöllisiä kaksioita on kahta kokoa, 60 m2 ja 63,5 m2. Talon suurimmat asunnot ovat reiluja kolmioita, 79 m2.

Kaikissa asunnoissa on oma sauna ja vaaleissa keittiössä varustetasoon kuuluu astianpesukone. Kahdessa asunnossa (1 ja 2) on oma sisäänkäynti.

Lapsille on lähitalojen kanssa yhteinen leikkialue. Talon omat yhteistilat sisältävät irtainvarastot, lastenvaunuvaraston sekä kuivaushuoneen. Lämpötolpallisia pihapaikkoja autoille on yhteensä 32.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2011

Energialuokka D

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Kuivaushuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 792 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Seppälä

Kehittyvällä Seppälän alueella on useiden suurten kauppakeskittymien ansiosta erittäin kattavat palvelut ja ostosmahdollisuudet. Alueella on kouluja ja päiväkoteja. Mukavat ulkoilumaastot löytyvät Kangasvuoren puolelta. Seppälästä pääsee nopeasti autolla sekä keskustaan että valtaväylille. Bussiyhteydet eri suuntiin ovat erittäin hyvät.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.