Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Kerkkäkatu 1 A 9, Keljonkangas, Jyväskylä

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 662 vapaata kotia

Kiva yksiö Keljonkankaalla!

Huom! Huoneiston kuvat on otettu vuonna 2017.

Tämä saunallinen yksiö sijaitsee lähellä tärkeimpiä peruspalveluja eikä Keljonkeskukseenkaan ole kuin muutama kilometri. Huoneistossa on lasitettu parveke. Asunnon lattiat ovat parkettikuvioista muovimattoa ja seinät on maalattu valkoiseksi. Asunnon lattiassa on pientä kulumaa ja asunnon seinissä on joitakin kiinnitysjälkiä mutta kokonaisuus on kuitenkin siisti. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet. Pohjapiirroksessa näkyvät alkovin kaapit ovat siirrettävissä. Keittiön varusteena on jääkaappipakastin, astianpesukone ja liesikupu.

Kylpyhuoneen lattia on kostean tilan muovimattoa ja seinät on kaakeloitu valkoisin ja vihertävin laatoin. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Kerkkäkatu 1

Kaikissa tämän Lumo-talon vaaleasävyisissä kodeissa on oma sauna ja lasitettu parveke, myös yksiöissä. Kaikki keittiöt on varusteltu astianpesukoneella.

Seitsemänkerroksisessa talossa on yhteensä 31 pohjaratkaisultaan erinomaista asuntoa. Väljissä 40-neliöisissä yksiöissä on keittokomero ja alkovi. Kaksiot ovat joko 52- tai 58-neliöisiä. Kolmioiden koot ovat 60,5 m2, 63 m2 ja 65,5 m2.

Lapsille on oma suojainen leikkialue talon sivulla. Autoille on pihalla lämpötolppapaikkoja yhteensä 31 kpl, joista invapaikkoja on kaksi. Asunnoilla on omat irtainvarastot. Lisäksi yhteistiloina on kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto sekä lastenvaunuvarasto.

Talon posti tulee alakertaan, asunnoissa ei ole omia postiluukkuja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2012

Energialuokka D

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Kuivaushuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 745 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Keljonkangas

Keljonkankaalla on tarjolla kaikki tärkeimmät peruspalvelut. Päiväkodit, koulut ja kauppa ovat kävelyetäisyydellä ja Keljonkeskuksen koko monipuolinen tarjonta on vain kahden kilometrin päässä. Ulkoilumaastot ovat mainiot ja lisäksi alueella on ahkerassa käytössä oleva lähiliikuntapaikka. Bussiyhteydet ovat hyvät ja omalla autolla ajaa keskustaan vain noin 10 minuuttia.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.