Lehtorannantie 16 A 10, Ainola, Jyväskylä

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Saunallinen kolmio Ainolan rannassa!

Tässä upeassa näköalan omaavassa kolmiossa voi nauttia todellisen kodin tuntua. Lattiassa on vaalean sävyinen muovimatto, jossa on pientä kulumaa ja värjäymää. Seinät ovat maalattu vaalean sävyisiksi ja eteisessä on jonkin verran ruuvin reikiä. Mikäli asukas haluaa maalata asunnon seinäpintoja, me tarjoamme maalit ja välineet.

Ruokailutilan ikkunaa lukuun ottamatta, kaikki ikkunat ja parveke ovat Jyväsjärven suuntaan. Keittiön koko palvelee suurempaakin perhettä, varustetasona jääkaappipakastin sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Ruokailutilaan mahtuu hyvin suurempikin ruokapöytä. Käynti kylpyhuoneeseen käy eteisen ja keittiön kautta. Kylpyhuoneen seinät on verhoiltu muovipinnoitteisella teräslevyllä, lattiat muovimatolla. Varustetasona on peili- ja pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Lasioviseen saunaan mahtuu suurempikin poppoo samaan aikaan.  

Olohuone jää molempien makuuhuoneiden väliin ja tarjoaa asukkailleen upeat maisemat Jyväsjärvelle. Näitä maisemia ei voi muuta kuin ihailla. Molemmissa makuuhuoneissa on säilytystilana vaatekaappeja. Ja päämakuuhuoneesta on käynti parvekkelle. Taloon on suunnitteilla julkisivuremonttia, jonka aikana parvekkeet lasitetaan. Huomioittehan, ettei parvekkeita voi käyttää remontin aikana.

Remontissa julkisivut pestään ja peltiosat maalataan. Parvekkeiden pieliseinät hiekkapuhalletaan, pestään, maalataan. Parvekelattioiden vanhan pinnoite poistetaan ja pinnoitetaan uudelleen. Lopuksi asennetaan parvekelasit kaikille parvekkeille. Työt pyritään aloittamaan viim. alkukesästä 2019. Työt kestävät arviolta n. 3 – 4 kuukautta. Tarkempi työaika selviää kun urakoitsija on valittu. Tarkentuneesta aikataulusta ym. tiedotetaan n. 2 kk ennen töiden aloitusta.

Lehtorannantie 16

Osassa kerrostalon asunnoista on järvinäköala. Kaikissa asunnoissa on saunat sekä useimmissa parvekkeet. Lisäksi talossa on kerhotila. Pesutupa sijaitsee Lehtorannantie 18:ssa. Kuokkalan palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2000

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1140 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Ainola

Noin kahden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta sijaitseva Ainolan alue tarjoaa asukkailleen järvenrantamaisemia. Kuokkalan keskusta palveluineen on aivan Ainolan tuntumassa. Palveluihin kuuluuvat muun muassa terveyskeskus, kaksi päivittäistavarakauppaa, apteekki, useita parturi-kampaamoja, kioski, kirkko, leipomo-konditoria, pizzeria, grilli sekä muita ravintoloita. Ainolasta pääsee nopeasti Jyväsjärven kiertävälle rantaraitille, joka on suosittu ulkoilureitti ympäri vuoden. Lähistöltä löytyy päiväkoti. Kuokkalan yhtenäiskoulussa ovat luokat 1-9.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.