Olavintie 3 as. 8, Palokka, Jyväskylä

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 703 vapaata kotia

Palokassa, lähellä rantaa ja kauppoja!

Asunnossa on tyylikkään harmaat laminaatit ja seinäpinnoissa on maalia ja olohuoneen seinässä tapettia. Asunnon seinäpinnoissa on kiinnikkeiden jälkiä ja laminaatissa pientä kulumaa.Tämä Palokan kattavien palveluiden ääressä oleva toisen kerroksen kaksio, joka on myös sisääntulokerroksessa, on pohjaratkaisultaan tilava ja helposti sisustettavissa.

Isossa keittiössä on mainiosti tilaa kotikokin tarpeisiin, säilytystilaa astioille ja koneille sekä laskutilaa esimerkiksi leivontaa varten. Varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Luonnonvaloa keittiön yhteydessä olevaan ruokailutilaan tulee isosta ikkunasta, josta on näkymä Olavintielle.

Olohuone on suuri ja helposti sisutettavissa. Käynti lasitetulle parvekkeelle tapahtuu olohuoneesta. Parvekkeelta on kauniit näkymät Palokkajärvelle. Jonka rantaan on polkua pitkin muutamia kymmeniä metrejä.

Makuuhuoneessa on muutama vaatekaappi, lisää säilytystilaa löytyy eteisestä.

Kylpyhuoneessa on pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Saunaan johtaa lasiovi.

Loistavalla sijainnilla oleva reilunkokoinen kaksio!

Olavintie 3

Viihtyisän neljäkerroksisen talon kaikissa asunnoissa on oma sauna, ja useasta asunnosta järvinäköala. Hyvän sijaintinsa puolesta talo sopii muun muassa lapsiperheille ja senioreille. Tärkeimmät palvelut ovat ihan vieressä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1994

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 924 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Palokka

Palokka sijaitsee Jyväskylän pohjoispuolella Palokkajärven tuntumassa. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut, kuten terveysasema, useita päiväkoteja, ylä- ja alakoulu, lukio ja kirjasto. Palokassa on runsaasti päivittäistavara-, kauppa- ja ravintolapalveluita. Alueella on useita uimarantoja ja hyvät liikuntamaastot. Palokan keskus isoine marketteineen on ihan kävelymatkan päässä. Jyväskylän keskustaan on matkaa noin viisi kilometriä.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.