Olavintie 3 as. 1, Palokka, Jyväskylä

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Koti, joka sopii kaikille!

Tämä maantasalla oleva ihana saunallinen kaksio sijaitsee upealla paikalla, Palokan palveluiden tuntumassa. Asunnon lattiat ovat vaaleaa laminaattia. Seinät on pääsääntöisesti maalattu valkoisella, lukuun ottamatta olohuoneen yhtä seinää, joka on maalattu rauhallisella harmaalla.

Isossa keittiössä on mainiosti tilaa kotikokin tarpeisiin, säilytystilaa astioille ja koneille sekä laskutilaa esimerkiksi leivontaa varten on mukavasti. Tilavaraus astianpesukoneelle löytyy. Luonnonvaloa keittiöön tulee isosta ikkunasta.

Olohuone on avoimen keittiön yhteydessä. Olohuone on suuri ja antaa kodin sisustajalle mahdollisuuden suuriin suunnitelmiin. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvin parisänky ja siellä on muutama vaatekaappi. Ja lisää säilytystilaa löytyy eteisen yhteydestä.

Käynti lasitetulle parvekkeelle on olohuoneesta. Lasit suojaavat hyvin tuulelta ja tuiskuilta, ja antaa mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista pitkään syksylle. Palokkajärven rantaan on vain muutamia kymmeniä metrejä polulta, joka kulkee talon takapihan lähettyviltä.

Kylpyhuoneessa on pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneen seinissä on vaalea laatta ja lattialla sinisävyinen kosteantilan muovimatto. Saunassa on ikkuna, joka helpottaa saunan tuulettamista. Erillinen vessa sijaitsee eteiskäytävällä. Vessasta on pieni pala laattaa murtunut.

Asunnon seinissä on muutamia kiinnitysjälkiä ja lattioissa muutamia asumisen jälkiä mutta kokonaisuus on kuitenkin siisti. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Tässä on juuri nyt tarjolla upea kokonaisuus!

Olavintie 3

Viihtyisän neljäkerroksisen talon kaikissa asunnoissa on oma sauna, ja useasta asunnosta järvinäköala. Hyvän sijaintinsa puolesta talo sopii muun muassa lapsiperheille ja senioreille. Tärkeimmät palvelut ovat ihan vieressä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1994

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 912 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Palokka

Palokka sijaitsee Jyväskylän pohjoispuolella Palokkajärven tuntumassa. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut, kuten terveysasema, useita päiväkoteja, ylä- ja alakoulu, lukio ja kirjasto. Palokassa on runsaasti päivittäistavara-, kauppa- ja ravintolapalveluita. Alueella on useita uimarantoja ja hyvät liikuntamaastot. Palokan keskus isoine marketteineen on ihan kävelymatkan päässä. Jyväskylän keskustaan on matkaa noin viisi kilometriä.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.