Pupuhuhdantie 12 C 27, Pupuhuhta, Jyväskylä

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Valoisa, läpitalon oleva iso kolmio pupuhuhdassa!

Asunnossa on parkettijäljitelmä-kuvioista muovimattoa ja maalatut vaaleat seinäpinnat. Asunnon seinissä on muutamia kiinnitysjälkiä ja muovimatossa on painautumia. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Asunto sijaitsee talon ylimmässä kerroksessa ja se on pohjaratkaisultaan mitä parhain isollekin perheelle. Isot makuuhuoneet avautuvat talon sisäpihan suuntaan, kun taas olohuone ja keittiö avautuvat Vemmelsäären kävelytielle päin.

Molemmista makuuhuoneista löytyy vaatekaappi, mutta lisää säilytystilaa tuo vaatehuone, joka jää päämakuuhuoneen ja olohuoneen väliin. Myös eteinen on monipuolinen tilaratkaisultaan. Kylpyhuoneessa on sininen massalattia ja valkoiseksi verhoiltu muovipinnoitettu teräslevy. Myös pyykinpesukoneelle löytyy tilavaraus. Kylpyhuoneen ja olohuoneen väliin jää ns. pieni kuja, jota pitkin pääsee keittiöön.

Keittiön kaapistot ovat valkoiset ja mikrollekin löytyy oma taso. Varustetasona on liesi, liesikupu ja jääkaappipakastin. Myös astianpesukoneelle on tilavaraus. Keittiön ja olohuoneen voi eristää liukuovella. Olohuone on helposti sisustettavissa kokonsa vuoksi. Se on valoisa ja avara. Käynti lasitetulle parvekkeelle on olohuoneen kautta.

Hyvä koti lapsiperheelle!

Pupuhuhdantie 12

Kolmekerroksiset talot peruskorjattiin vuonna 2007. Sen yhteydessä kunnostettiin muun muassa julkisivu ja parvekelasit. Asukkailla on käytössä laadukas kerhotila. Rauhaisa pihapiiri sopii hyvin myös lapsiperheille. Alueella on oma lähikauppa. Jyväskylän keskustaan on kolme kilometriä ja sinne kulkevat hyvät bussiyhteydet.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1979

Energialuokka C2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Sauna, kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Huhtasuo-Pupuhuhta

Pupuhuhdassa on oma alakoulu ja päiväkoti, sekä keilahalli. Alueella on myös toimintapuisto perheen pienemmille ja kouluikäisille. Kävelymatkan päässä ovat terveyskeskus, neuvola, hammashoitola, kirkko ja kirjasto. Kilometrin päässä ovat isot kauppakeskukset Prisma ja Citymarket. Liikuntapuisto, urheilukentät ja hyvät hiihto- ja lenkkimaastot tekevät tästä alueesta monipuolisen asuinympäristön.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.