Jousikatu 7 H 45, Kaleva, Kerava

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tilava kaksio halutusta luhti-/rivitalosta odottaa uusia asukkaitaan! Tässä kaksiossa on tilavat huoneet ja se on mukavasti maantasossa sekä varustettu tilavalla, metsään avautuvalla terassilla. Asunnon pintamateriaalit ovat pääosin alkuperäisiä, mutta kuitenkin vielä hyvässä kunnossa. Kylpyhuone on remontoitu tämän päivän vaatimuksia vastaavaksi. Kuvien ottamisen jälkeen asunto on siivottu ja asunnon muovimattolattiat vahattu ammattilaisen toimesta.

Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna maalit ja tarvikkeet. Näin pääset laittamaan kodista oman näköisen.

Jousikatu 7

Pienkerrostalo on rakennettu vuonna 1976. Asukkaiden käytössä maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Luhtitalo

Rakennusvuosi 1976

Energialuokka F2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Yhteissauna Sauna toisessa rakennuksessa., yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., yhteiskuivaushuone Kuivaushuone toisessa rakennuksessa.

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Kaleva

Kaleva on Keravan suurin kaupunginosa. Se on suurimmaksi osaksi rivi- ja omakotitalopainotteista, viihtyisää ja luonnonläheistä asuinaluetta. Kalevassa sijaitsevat Kalevan ja Kurkelan koulut. Alueella on Kalevan urheilupuisto, jossa muun muassa lämmitettävä tekonurmi jalkapalloilijoille, yleisurheilukenttä, jäähalli, uimahalli sekä maauimala.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.