Kannistonkaarre 7 C 54, Kannisto, Kerava

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tämä koti on jo ehditty vuokrata
Tiesitkö, että Lumo-verkkokaupassa on tälläkin hetkellä 489 vapaata kotia

Keravan Kannistossa sijaitseva tilava ja hyväkuntoinen kaksio etsii itselleen uusia asukkaita!

Asunnon lattiat ovat tammen sävyistä laminaattia ja seinät ovat maalattu valkoisiksi. Asunnon seinissä on hyvin vähäistä kulumaa, mutta asukas pääsee halutessaan maalaamaan seinät oman näköisekseen. Tarjoamme asukkaalle maalit ja maalaustarvikkeet.

Lasitettu parveke tuo yhden ylimääräisen huoneen asuntoon aina keväästä pitkälle syksyyn.

Kylpyhuone ja keittiö on remontoitu muun asunnon peruskorjauksen yhteydessä 2013. Asunnosta löytyy liitännät astian- ja pyykinpesukoneelle.

Tämä koti sijaitsee mukavan rauhallisen pihapiirin keskellä. Liikkuminen on helppoa niin autolla kun jalkaisinkin. Bussipysäkille on vain muutaman minuutin kävelymatka ja olet jo viidessä minuutissa Keravan keskustassa. Keravan keskustasta löydät kattavat palvelut ja juna-aseman.

Jos tämä sai sinut kiinnostumaan, toimi nyt ja vuokraa tämä koti itsellesi heti! Huomioithan, että asunnossa asutaan ja se vuokrataan ilman nykyisen asukkaan irtaimistoa.

Kannistonkaarre 7

Kerrostalo sijaitsee rauhallisella alueella. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet. Julkisivuremontti on tehty vuonna 2007. Talon peruskorjauksen yhteydessä vuonna 2013 uusittiin kaikki keittiöt, kylpyhuoneet ja asuntojen pinnat. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1972

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Sauna, kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, talouskellari, irtainvarasto, väestönsuoja

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Savio

Savio on suurimmaksi osaksi pientaloalueita. Alueella sijaitsevat päiväkoti ja peruskoulu sekä päivittäistavarakauppa. Saviolla on hyvät ulkoilumahdollisuudet luonnon keskellä, muun muassa pururata lammen ympärillä.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.