Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Marttilankatu 3 A 7, Savio, Kerava

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Tilava kolmio Saviolta!

Tässä mainio koti perheelle viihtyisällä sijainnilla, jossa kävelymatkan päässä arjen tärkeimmät palvelut: päiväkoti, koulu ja ruokakauppa. Savion junaseisake alle kilometrin päässä.

Aikakaudelleen tyypillinen pohjaratkaisu, jossa tilavat erilliset huoneet ja paljon ehjää seinäpintaa. Tämä koti on helppo sisustaa juuri näistä syistä.

Kummassakin ovella suljettavassa makuuhuoneessa komeroita vaatesäilytykselle, eteisessä myös ovelliset naulakkokomerot.

Asunnot seinäpinnat ovat valkoiseksi maalatut ja lattia laminaattia. Valkoisella ja harmaalla laatalla laatoitetussa kylpyhuoneessa tilavaraus omalle pyykinpesukoneelle, kätevä pyykkien lajittelua helpottava pyykkikaappi, peili- ja allaskaappi sekä seinäkuivausteline.

Keittotilassa täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, johon perheen ruokatavarat mahtuvat leikiten. Keittotilan varustukseen kuuluvat myös astianpesukone, keraaminen liesi ja liesikupu. Keittotilan päätyy ikkunan eteen mahtuu ruokailuryhmä ja näin olohuoneen puolelle saa rakennettua viihtyisän tilan yhteistä oleskelua ja ajanviettoa varten.

Lasitettu parveke kohti Marttilankatua ja siitä nautit alkukeväästä pitkälle syksyyn.

Vuokraa tämä mitä mainioin koti!

Marttilankatu 3

Rauhallisella ja viihtyisällä pientaloalueella Saviolla sijaitsevan Marttilankatu 3:n asunnot ja julkisivu saavat uuden, nykyaikaisemman ilmeen peruskorjauksen myötä. Alun perin vuonna 1984 rakennetun kodikkaan punatiilisen kerrostalon asunnot uudistetaan pinnoiltaan ja tekniikaltaan vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Talon remontti valmistuu arviolta maaliskuun 2020 alussa. Lähistöltä löytyvät arjen tärkeimmät palvelut: kaksi päiväkotia, koulu ja hyvä ruokakauppa ovat kävelyetäisyydellä, ja Savion juna-asema sijaitsee alle kilometrin päässä.

Peruskorjauksessa talon parvekkeet lasitetaan, ikkunat ja parvekeovet vaihdetaan uusiin ja asukkaiden yhteisessä käytössä olevat pesutupa ja kuivaushuone uusitaan. Talosta löytyy myös asukkaiden yhteinen saunatila sekä hyvät varastotilat. Asuntoja on yhteensä 21 kpl.

Asuntojen pinnat ja kodinkoneet ovat laadukkaat, ja sopivat monen tyyliseen sisustusmakuun. Asuntojen lattioihin tulee tammilaminaatit, keittiöt ovat raikkaan valkoiset Petra-keittiöt lämpimän puukuvioisella laminaattityötasolla ja laatoitetulla kalustevälillä. Kodinkoneet ovat valkoiset ja jokaiseen keittiöön tulee astianpesukone. Kylpyhuoneissa on valkoista ja graafisen harmaata keraamista laattaa.

Tutustu tarkemmin Marttilankatu 3:een:
Marttilankatu 3 markkinointiesite.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

  • Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
  • Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
  • My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.


Lisää Lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Peruskorjauskohde! Rakennus valmistuu 1.3.2020.

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1985 - peruskorjattu 2020

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Sauna, pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, irtainvarasto

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Savio

Savio on suurimmaksi osaksi pientaloalueita. Alueella sijaitsevat päiväkoti ja peruskoulu sekä päivittäistavarakauppa. Saviolla on hyvät ulkoilumahdollisuudet luonnon keskellä, muun muassa pururata lammen ympärillä.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.