Sarvimäentie 7 as. 9, Kilta, Kerava

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Pientalon tilava kulma huoneisto toimivalla pohjalla.

Asunnossa harmaa kirjava muovimatto, seinät maalattu valkoisella ja sävyllä sekä osaksi kuvio tapettia, joissa normaalia asumisen jälkiä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita vapaasti juuri omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Keittiössä valkoiset kaapit puureunuksiin/vetimillä ja astianpesukoneelle löytyy paikka.  Valkoiset välitila laatta sekä työtasot. Keittiössä todella hyvin säilytystilaa.

Kylpyhuoneessa punaharmaa muovimatto, seinät laatoitettu pinkillä ja valkoisella laatalla. Pyykinpesukoneelle löytyy paikka. Tilavassa saunassa on mukava saunoa.  Huoneistossa valk. Säilytyskaapit muovivetimillä. Säilytystilaa lisää isossa vaatehuoneessa. Parveke

Vuokraa tästä aivan keskustan tuntumasta koti, joka kuitenkin rauhallisella alueella, pois keskustan hälinästä.

Sarvimäentie 7

Pienkerrostalo on rakennettu vuonna 1999. Kivan rauhallinen sijainti aivan Keravan keskustan kupeessa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Pienkerrostalo

Rakennusvuosi 1999

Energialuokka E2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 1117 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Kilta

Kilta sijaitsee Tuusulan rajalla. Killan alueella on päiväkoti Konsta ja ala-aste Killan koulu.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.