Päivitämme verkkokauppaa la 29.2. klo 22 alkaen. Yön yli kestävän päivityksen aikana asuntojen vuokraaminen ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriötä!

We are updating our webstore on Sat 29.2. starting from 10 pm. During the overnight update, it is not possible to rent apartments. Apologies for the inconvenience!

Hakuehdot

Sijainti Vuokra max.  €/kk Koko - m² päivämäärä

Muokkaa hakuehtoja

Lumo-verkkokaupassa voit vuokrata asunnon suoraan verkosta itse – ilman välikäsiä, välityspalkkiota tai vuokravakuutta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Vuokran suuruus määräytyy valitsemasi vuokrasopimuksen keston mukaan. Uudiskohteissa vuokrasopimus on voimassa vähintään 12 kuukautta.

Löytyi yksi asunto

Näytä ensin:

Näytä pelkät uudet/peruskorjatut asunnot (0 kpl)

Järjestetään ...

Tilaa hakuvahti

Tilaa Lumo-verkkokaupan hakuvahti, niin tiedät ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville!

Tilaa hakuvahti

Tilaa Lumo-verkkokaupan hakuvahti, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville!

  • Sijainti
  • Vuokra max.  €/kk
  • Koko - m²
  • päivämäärä
  • Muut ehdot

Muokkaa hakua ›

Hakuvahti kertoo sinulle kaikista uusista Lumo-verkkokauppaan tulevista asunnoista.
Voit halutessasi rajata hakuvahtia muokkaamalla hakuehtoja ›

Hakuvahti tilattu!

Varmista vielä sähköpostiosoitteesi klikkaamalla sinne saapunutta linkkiä.

Hakuvahdin tilaus epäonnistui!

Odota hetki

Jätä yhteydenottopyyntö

Minkälaisen asunnon haluaisit löytää?

Vuokra enintään

Huoneluku

Anna vielä yhteystietosi

Yhteydenottopyyntö lähetetty!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pyynnön lähetys valitettavasti epäonnistui. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä hakuvahti

Tiedä ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville.

Jätä yhteydenottopyyntö

Otamme sinuun yhteyttä sopivan asunnon löytämisen helpottamiseksi.

Vapaat vuokra-asunnot — Kotka

Kotka tarjoaa viihtyisää asumista merellisessä ympäristössä.

Kotka on perinteinen paperiteollisuuskaupunki, joka sijaitsee kauniilla paikalla Suomenlahden rannikolla Kymijoen suistossa. Kotka tunnetaan parhaiten sen jokakesäisestä festivaalista Kotkan Meripäivistä, joka on yksi suurimmista suomalaisista festivaaleista. Meripäiviä on järjestetty jo vuodesta 1962 lähtien, ja tapahtuma kokoaa yhteen ison joukon suomalaisia juhlimaan ja nauttimaan kesästä.

Kotkassa viihdytään

Kotkassa viihtyy helposti jokainen perheenjäsen. Vaikka kaupunki on suhteellisen pieni, niin tekemistä riittää ympäri vuoden. Erityisesti kesäaikaan Kotka on matkailijoidenkin suosima kaupunki. Sapokan kaunis vesiputouspuisto on upea alue, joka elää vuodenaikojen mukaan. Puistossa on valtava määrä kasveja, kiviä sekä lintuja, ja alueella oleva pienvenesatama on erittäin viehättävä. Merikeskus Vellamo on Kotkan kuuluisin rakennus ja 30 metriä korkeana sekä 300 metriä pitkänä aaltoilevana monumenttina se ei voi jäädä keneltäkään huomaamatta. Keskuksen meriaiheinen museo on suosittu koko perheen vierailukohde. Lisäksi kotkalaisille tuovat viihtyvyyttä ja tekemistä monet saaret, uimarannat sekä ainutlaatuiset luontokohteet. Kaupungissa on myös hyvät harrastusmahdollisuudet niin lapsille kuin aikuisillekin.

Hyvät liikenneyhteydet

Kotka sijaitsee vain 130 kilometrin päässä Helsingistä, ja välimatka taittuu helposti moottoritietä pitkin autolla tai linja-autolla. Kouvola sijaitsee vain kivenheiton päässä Kotkasta, ja sinne pääsee myös rautateitä pitkin. Hamina-Kotkan satamasta pääsee myös helposti vesiteitse moneen suuntaan: vesiliikenne on kesäisin erittäin aktiivista.

Asuminen Kotkassa

Kotka alkoi alun perin rakentua vuonna 1440 rakennetun Kymin kappelin ympärille. Sittemmin Kotkan kaupunki on laajentunut asemakaavallisiin kaupunginosiin sekä maaseutumaisiin kyliin. Nykyään Kotka on monipuolinen asuinkaupunki, koska siellä on mahdollista valita asutko keskustassa vai maaseudulla.

Lumo-vuokra-asunto Kotkasta

Lumo-vuokra-asuntoja on tarjolla niin Kotkan keskustassa kuin myös kauempanakin olevalla asuinalueella. Kotkan asuntovalikoimasta löytyy sekä perheasuntoja että pienempiä asuntoja. Yhteistä asunnoille on se, että ne sijaitsevat hyvillä paikoilla palvelujen sekä liikenneyhteyksien lähellä.

Kotkansaari kaiken keskellä

Kotkassa on kaksi keskustaa. Ydinkeskustaa kutsutaan Kotkansaareksi, jossa sijaitsee suurin osa Lumo-vuokra-asunnoista. Kotkansaaressa toimii Kotkan hallinto, ja siellä on myös kauppakeskus, postit, pankit sekä useita tavarataloja. Kotkan toisen keskustan nimi on Karhula, joka tunnetaan vilkkaasta toristaan. Karhulassa on myös paljon erikoisliikkeitä, ja Kotkan isoimmat työpaikkakeskittymät sijaitsevat Karhulan lähellä.

Kotkansaaren Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat erinomaisilla sijainneilla aivan palvelujen lähellä. Asukkaat voivat nauttia keskustan palvelujen lisäksi Katariinan kauniista ulkoilumaastoista ja Sapokan pienvenesataman läheisyydestä.

Karhuvuoressa ulkoilumaastojen äärellä

Karhuvuori sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Kotkansaaresta. Se on rauhallinen kerrostalovaltainen asuinalue, josta löytyy kaikki tarvittavat peruspalvelut, kuten terveysasema, kaupat ja kirjasto. Alueella on myös omat päiväkodit sekä koulu. Ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset, sillä lähellä sijaitsee niin kuntorata, urheiluhalli kuin keilahallikin. Karhuvuoren Lumo-vuokra-asunnoissa voi asua lähellä luontoa, mutta silti palvelujen äärellä.

Lue lisää ›

Lumo

Lumo on turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Osa Lumo-kodeista on vuokrattavissa heti itse Lumo-verkkokaupan kautta. Koko asuntovalikoimamme ja lisätietoa Lumo-palveluista löydät Lumo.fi-sivustolta.

‹ Piilota