Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Gutzeitintie 15 B 34, Kotkansaari, Kotka

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Saunallinen kaksio Kotkan saarella!

Tässä kodissa on näppärä pohja. Asunto sopii yksin ja kaksin asujille. Parveke on lasitettu. Oma sauna antaa luksusta arkeen.

Lattiat ovat parkettikuvioista muovimattoa. Seinät on maalattu ja niissä on muutama taulukoukku näkyvissä. Tarjoamme uudelle asukkaalle omatoimiremonttitarvikkeet, joilla voi maalata asunnon mieleikseksi.

Keittiökaapit ovat valkoiset, välitila on vaaleaa laattaa. Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja liesi. Astianpesukoneelle on tilavaraus ja liitännät. Kylpyhuoneen lattia on harmaa muovimatto, seinät on vaaleaa laattaa. Pyykinpesukoneelle on tilavaraus ja liitännät.

Huom! Vuokrataan kalustamattomana.

Muuta Gutzeitintielle!

Gutzeitintie 15

Neljäkerroksisessa talossa on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen, kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto ja huoneistokohtaiset irtainvarastot.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 2000

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa

Talon yhteiset tilat

Pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, kerhohuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 857 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Kotkansaari

Kotkansaari on merellistä ympäristöä, jonka lähellä ovat kaikki keskustan palvelut. Kotkansaarella on kauppoja, posti, pankki, virastoja, terveyspalvelut, päiväkoti ja koulut. Kotkan Katariinan ulkoilumaastot ja Sapokan pienvenesatama ovat myös lähellä. Kotkansaarelta on hyvät liikenneyhteydet Karhulaan ja muille lähialueille.

Katso Kotkan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Kotkan reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.