Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Hakuehdot

Sijainti Vuokra max.  €/kk Koko - m² päivämäärä

Muokkaa hakuehtoja

Lumo-verkkokaupassa voit vuokrata asunnon suoraan verkosta itse – ilman välikäsiä, välityspalkkiota tai vuokravakuutta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Vuokran suuruus määräytyy valitsemasi vuokrasopimuksen keston mukaan. Uudiskohteissa vuokrasopimus on voimassa vähintään 12 kuukautta.

Löytyi 0 asuntoa

Näytä ensin:

Näytä pelkät uudet/peruskorjatut asunnot (0 kpl)

Järjestetään ...

Hakusi ei palauttanut tuloksia.

Tilaa Lumo-verkkokaupan hakuvahti, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville!

  • Sijainti
  • Vuokra max.  €/kk
  • Koko - m²
  • päivämäärä
  • Muut ehdot

Muokkaa hakua ›

Hakuvahti kertoo sinulle kaikista uusista Lumo-verkkokauppaan tulevista asunnoista.
Voit halutessasi rajata hakuvahtia muokkaamalla hakuehtoja ›

Hakuvahti tilattu!

Varmista vielä sähköpostiosoitteesi klikkaamalla sinne saapunutta linkkiä.

Hakuvahdin tilaus epäonnistui!

Odota hetki

Jätä yhteydenottopyyntö

Minkälaisen asunnon haluaisit löytää?

Vuokra enintään

Huoneluku

Anna vielä yhteystietosi

Yhteydenottopyyntö lähetetty!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pyynnön lähetys valitettavasti epäonnistui. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä hakuvahti

Tiedä ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville.

Jätä yhteydenottopyyntö

Otamme sinuun yhteyttä sopivan asunnon löytämisen helpottamiseksi.

Vapaat vuokra-asunnot — Kouvola

Kymijoen varrella sijaitseva Kouvola tarjoaa luonnonläheistä asumista hyvien palvelujen äärellä.

Kouvolasta tuli kaupunki vuonna 1960, ja nykyiseen kokoonsa se on muodostunut eri kuntaliitosten seurauksena. Tästä johtuen Kouvolan pinta-ala on melko suuri, ja kaupungin sisälläkin on hyvin erilaisia alueita. Pohjoisessa on metsäistä ja järvirikasta aluetta ja etelässä on viljavaa peltomaisemaa.

Hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan

Kouvola sijaitsee rautateiden risteyskohdassa, minkä takia junalla pääsee kulkemaan nopeasti joka suuntaan. Junamatka Helsinkiin kestää vain reilun tunnin, ja Venäjän puolelle Pietariin pääsee kahdessa tunnissa. Valtatiet 6 ja 15 kulkevat Kouvolan kautta, joten autollakin on helppo liikkua. Lisäksi linja-autoliikenne on toimivaa. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta Kouvola on tunnettu logistiikkakaupunki.

Kouvola tunnetaan muun muassa siitä, että siellä sijaitsee Vekarajärven varuskunta sekä Utin Jääkärirykmentti. Kouvolassa on myös koko perheen huvipuisto Tykkimäki. Urheilu on kouvolalaisille tärkeää, ja erilaiset harrastusmahdollisuudet alueella ovat hyvät. Jääkiekko, jalkapallo, koripallo ja pesäpallo ovat suosittuja harrastuksia.

Vehreä ja luonnonläheinen kaupunki

Kouvolassa luonto on lähellä jokaista. Repoveden kaunis kansallispuisto on Suomen suosituimpia ulkoilu-, kiipeily- ja retkeilypaikkoja. Kouvolan läpi virtaa Kymijoki, joka on Etelä-Suomen paras lohijoki ja joka tuo Kouvolalle ihan oman tunnelmansa. Unescon maailmanperintökohde Verla on Kouvolan ylpeys: tämä upea puuhiomo ja pahvitehtaan alue antavat mahdollisuuden tutustua entisajan tunnelmiin. Luonnon äärelle päästäkseen ei Kouvolassa tarvita omaa autoa, koska paikallisbussiliikenne toimii hyvin.

Asuminen Kouvolassa

Kouvolassa voi asua joko kaupunkimaisesti tai maaseutumaisesti. Kouvolassa on tarjolla viihtyisiä Lumo-vuokra-asuntoja eri puolilla Kouvolaa. Asuntoja on tarjolla aivan Kouvolan keskustassa sekä kauempana.

Kangas

Kangas on alue, joka kattaa koko Kouvolan keskustan. Siellä sijaitsevat Kouvolan tärkeimmät palvelut sekä hyvät urheilualueet ja kauniit puistot. Tällä alueella olevat Lumo-vuokra-asunnot voivat nauttia keskustan toimivuudesta ja keskustan viihtyisän kävelykadun läheisyydestä.

Kaunisnurmi

Kaunisnurmi sijaitsee lähellä keskustaa, ja on Kouvolan koulutuksen ja viestinnän keskus. Rautatieasema sijaitsee kahden kilometrin päässä Kaunisnurmen Lumo-kodeista ja keskustan palvelut ovat saavutettavissa kävellen tai pyöräillen. Kouvola-talo ja viehättävä entisöidyistä puutaloista koostuva museokortteli sijaitsevat Kaunisnurmella.

Pikku-Palomäki

Pikku-Palomäki sijaitsee parin kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Liikenneyhteydet keskustaan ovat hyvät. Alueella on oma päiväkoti ja koulu. Pikku-Palomäen Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat lähellä alueen erinomaisia ulkoilumaastoja ja hyviä ulkoilureittejä. Myös uimahalli sijaitsee lähellä.

Kuusankoski

Kuusankosken vanha paperitehdaskaupunki sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Kouvolasta, ja kuntaliitoksen seurauksena se on nykyään osa Kouvolaa. Kuusankosken viihtyisät Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat aivan Kuusankosken keskustassa. Muutaman kilometrin sisältä löytyvät kaikki peruspalvelut, kuten terveyskeskus, päiväkoti, koulu, kirjasto ja kauppoja. Asukkaat voivat myös nauttia Kettumäen hyvistä ulkoilumaastoista sekä kuntoreiteistä.

Lue lisää ›

Lumo

Lumo on turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Osa Lumo-kodeista on vuokrattavissa heti itse Lumo-verkkokaupan kautta. Koko asuntovalikoimamme ja lisätietoa Lumo-palveluista löydät Lumo.fi-sivustolta.

‹ Piilota