Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Hakuehdot

Sijainti Vuokra max.  €/kk Koko - m² päivämäärä

Muokkaa hakuehtoja

Lumo-verkkokaupassa voit vuokrata asunnon suoraan verkosta itse – ilman välikäsiä, välityspalkkiota tai vuokravakuutta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Vuokran suuruus määräytyy valitsemasi vuokrasopimuksen keston mukaan. Uudiskohteissa vuokrasopimus on voimassa vähintään 12 kuukautta.

Löytyi 46 asuntoa

Näytä ensin:

Näytä pelkät uudet/peruskorjatut asunnot (0 kpl)

Järjestetään ...

Tilaa hakuvahti

Tilaa Lumo-verkkokaupan hakuvahti, niin tiedät ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville!

Tilaa hakuvahti

Tilaa Lumo-verkkokaupan hakuvahti, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville!

  • Sijainti
  • Vuokra max.  €/kk
  • Koko - m²
  • päivämäärä
  • Muut ehdot

Muokkaa hakua ›

Hakuvahti kertoo sinulle kaikista uusista Lumo-verkkokauppaan tulevista asunnoista.
Voit halutessasi rajata hakuvahtia muokkaamalla hakuehtoja ›

Hakuvahti tilattu!

Varmista vielä sähköpostiosoitteesi klikkaamalla sinne saapunutta linkkiä.

Hakuvahdin tilaus epäonnistui!

Odota hetki

Jätä yhteydenottopyyntö

Minkälaisen asunnon haluaisit löytää?

Vuokra enintään

Huoneluku

Anna vielä yhteystietosi

Yhteydenottopyyntö lähetetty!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pyynnön lähetys valitettavasti epäonnistui. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä hakuvahti

Tiedä ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville.

Jätä yhteydenottopyyntö

Otamme sinuun yhteyttä sopivan asunnon löytämisen helpottamiseksi.

Vapaat vuokra-asunnot — Kuopio

Pohjois-Savon maakunnassa sijaitseva Kuopio on virkeä ja rento järvi- ja kulttuurikaupunki - yksi Suomen suosituimmista kaupungeista asua. Se on myös opiskelijoiden suosima yliopistokaupunki. Kuopiosta löytyy viihtyisiä vuokrakoteja hyvällä sijainnilla moneen eri tarpeeseen.

Kesällä Kuopion kaupungin valtaavat useat kesätapahtumat. Kuopio on tunnettu viehättävästä toristaan, jossa voi maistella paikallista herkkua kalakukkoa. Talvella Kuopiossa nautitaan kauniista luonnosta ja lumen tuomista talviurheilumahdollisuuksista niin hiihtoladuilla kuin Tahkon laskettelurinteilläkin. Kuopiossa järjestettävät Kuopio tanssii ja soi -kesäfestivaali sekä Puijon Mäkihypyn maailmancup ovat tuttuja jokaiselle.

Järvenranta-asumista lähellä palveluja

Vain harva kaupunki Suomessa voi tarjota asukkailleen sitä mitä Kuopio tarjoaa: Kallaveden kauniita järvimaisemia ja samalla loistavia palveluja sekä mahdollisuuksia. Kuopiossa voi toteuttaa unelmansa siitä, että saa asua järven rannalla mukavassa lähiössä.

Kuopio on ihmisen kokoinen kaupunki, ja kaikki tarvittava löytyy sopivan matkan päästä kävellen, pyöräillen, autoillen tai bussilla. Kuopiota kehitetään jatkuvasti, ja Kuopiossa halutaan pitää kiinni siitä, että se säilyy tulevaisuudessakin viihtyisänä ja luonnonmukaisena kaupunkina.

Viihtyisä Lumo-vuokrakoti Kuopiosta

Suurin osa Kuopion asutuksesta on rauhallista asumista luonnonläheisesti rakennetuissa lähiöissä, joissa on hyvät palvelut sekä hyvät joukkoliikenneyhteydet. Eri puolilla Kuopiota on tarjolla monia viihtyisiä Lumo-vuokrakoteja moneen eri tarpeeseen. Sopiva vuokra-asunto löytyy varmasti niin yksin asuvalle, pariskunnalle kuin isollekin perheelle.

Petonen, Männistö, Puijonlaakso ja Rypysuo

Järvimaisemat ja kaunis luonto ovat lähellä asukasta, asuu hän sitten missä päin Kuopiota tahansa. Petosen alue on eräs Kuopion uusimmista asuinalueista, ja se on saanut paljon kiitosta hyvästä suunnittelustaan. Petosen Lumo-vuokrakodit sijaitsevat puistomaisessa ympäristössä hyvien palvelujen äärellä. Männistö ja Puijonlaakso ovat viihtyisiä ja rauhallisia lähiöitä muutaman kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Niissä on tarjolla lukuisia Lumo-vuokrakoteja. Rypysuon vuokrakodit sijaitsevat Puijonlaakson pohjoispuolella hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Lumo-vuokra-asuminen on mahdollista myös Neulamäessä, joka on mukavan pyöräilymatkan päässä Kuopion keskustasta.

Kuopion kesä on vertaansa vailla

Kuopio on tunnettu siitä, että siellä on monipuolinen kulttuuritarjonta. Kesäisin järjestettävä Kuopio tanssii ja soi -tapahtuma on Pohjoismaiden laajin ja vanhin tanssifestivaali. Jorma Uotisen vetämä musiikki- ja tanssifestivaali houkuttelee Kuopion asukkaat sekä kesävieraat kirjaimellisesti tanssimaan ympäri kaupunkia. Kadut täyttyvät ihmisistä, jotka nauttivat sadasta tasokkaasta esityksestä. Viihtyisä tori on avoinna joka päivä ja siellä on ainutlaatuinen tunnelma. Kallaveden järvimaisemat, viehättävät sisävesilaivat ja nostalginen satamaravintola tuovat kesätunnelman jokaiselle. Kuopion keskusta on saanut myös valtakunnallista tunnustusta viihtyisyydestään. Se sai vuonna 2014 Suomen paras kaupunkikeskusta -palkinnon.

Lapsiperheiden kaupunki

Kuopio on erään tutkimuksen mukaan Suomen lapsiystävällisin kaupunki. Kuopiolaisilla on myönteinen, lupsakka suhtautuminen lapsiin ja Kuopiossa lasten on turvallista kasvaa. Perheille löytyy kiinnostavaa tekemistä ympäri vuoden, ja lasten harrastemahdollisuudet ovat hyvät. Kuopiosta löytyy tekemistä jokaiselle perheelle esimerkiksi Puijon virkistysalueen puistoista, Niiralan liikennepuistosta tai Luonnontieteellisestä museosta.

Opiskelua ja työpaikkoja Kuopion seudulla

Kun lapset kasvavat, Kuopiosta ei ole pakko muuttaa pois, sillä siellä on hyvät opiskelumahdollisuudet. Kuopion yliopistolla, ammattikorkeakoululla ja ammattiopistolla on laaja koulutustarjonta. Kuopio on myös eräs harvoista kaupungeista Suomessa, jossa yksityisen sektorin työpaikat ovat lisääntyneet. Kuopion kaupungin mukaan sinne on syntynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana yli 1000 uutta yritystä.

Luontoa ja urheilua Kuopiossa

Kuopiossa on mitä parhaimmat mahdollisuudet luonnon virkistyskäytölle, ja siellä on paljon ulkoilureittejä niin kesä- kuin talvikäyttöönkin. Marjastus ja sienestys ovat suosittuja harrastuksia, ja Kallaveden kalasaaliit ovat kuuluisia. Lumo vuokra-kodit sijaitsevat lähellä ulkoilureittejä.

Urheilukansa tuntee Kuopion mäkihyppykaupunkina, koska Puijon mäissä järjestetään vuosittain Mäkihypyn maailmancup. Muutenkin Kuopio tarjoaa upeat mahdollisuudet talviurheiluun niin Kuopion kaupungissa kuin Tahkollakin. Tahkon rinteet ovat myös eräs Kuopion matkailuvalteista ja ne keräävät talvisin kaupunkiin paljon matkailijoita.

Lue lisää ›

Lumo

Lumo on turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Osa Lumo-kodeista on vuokrattavissa heti itse Lumo-verkkokaupan kautta. Koko asuntovalikoimamme ja lisätietoa Lumo-palveluista löydät Lumo.fi-sivustolta.

‹ Piilota