Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Puijonkatu 12 A 15, Keskusta, Kuopio

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

HUONEISTO VUOKRATAAN KALUSTAMATTOMANA.

Oheiset kuvat on otettu ennen tammi-helmikuussa 2020 tehtävää asunnon peruskunnostusta.

Korjauksen aikana kylpyhuone uusitaan, keittiökaapiston ovet vaihdetaan, lattia uusitaan, asennetaan astianpesukone jnejnejne… asunto on kuta kuinkin uuden veroinen remontin valmistuttua.

Voit vuokrata tämän asunnon verkkokaupastamme heti – ilman hakemusta, ilman vuokravakuutta ja ilman asukasvalintaa. Päätös on sinun. Lisäksi annamme tyytyväisyystakuun.

Tyytyväisyystakuulla haluamme varmistaa että vuokraamasi asunto on sellainen kun lupasimme.

Koska vuokrauspäätös tehdään kuvien ja annettujen tietojen perusteella eikä asuntoa pääse katsomaan etukäteen, annamme mahdollisuuden peruuttaa vuokrasopimus tutustumiskäynnin yhteydessä mikäli asunto ei vastaa antamiamme tietoja. Mikäli sopimus peruutetaan, palautamme maksamasi  kuukauden vuokran kokonaisuudessaan noin viiden arkipäivän kuluessa emmekä peri peruutuksesta mitään kuluja.

Puijonkatu 12

Talo sijaitsee korttelin päässä Kuopion kauppatorilta. Talo on peruskorjattu vuonna 1994, ja siellä aistii vielä vanhan ajan henkeä: muun muassa hissin rautainen haitariovi on vielä paikoillaan. Asukkaiden käytössä on muun muassa maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1956

Energialuokka D2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Sauna, pesutupa Pesutupa samassa rakennuksessa., kuivaushuone, pyörävarasto, irtainvarasto, väestönsuoja

Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 774 €/kk.

Lue lisää

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Keskusta

Keskusta torin ympäristöalueineen on kaupungin sydän. Keskustan ääreltä löytyvät kaikki merkittävät kulttuuri- ja liikuntapalvelut.

Katso Kuopion seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Kuopion reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.