Kiveriönkatu 25 B 12, Kiveriö, Lahti

Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vuokrattavissa suoraan verkosta. Vuokrasopimus solmitaan maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokra. Muuttamaan pääset heti ilmoitetun vapautumis- tai valmistumisajankohdan jälkeen.

Avara kaksio

Läpitalon asunnossa ikkunanaapureita ei ole. Asunnon seinät on osin maalattu ja tapetoitu. Lattiamateriaali on hyväkuntoinen muovimatto. Asumisen jälkiä näkyy asunnossa mm. huonekaluista on jäänyt tummentumia seinäpinnoille ja seinillä on taulukoukkuja sekä proppuja. Voit tapetoida ja/tai maalata mieleiseksi tämän kodin tarjoamallamme omatoimiremontti -edulla. Tutustu etuun kotisivuillamme!

Tässä kodissa on ;

-jääkaappipakastin
-liitännät astian- ja pyykinpesukoneelle
-parveke
-vaatehuone
-ja lämmin irtainvarasto talon 1.kerroksessa.

Tutustu Lumo-palveluihin täällä .

Kiveriönkatu 21-25

Nelikerroksisen talon suuremmissa kaksioissa ja kolmioissa on asuntokohtaiset parvekkeet. Talojen yhteiskäytössä on kerhohuone talossa Kiveriönkatu 25 ja askarteluhuone talossa Soramäenkatu 4 sekä kierrätyspiste talossa Kiveriönkatu 21. Maksuton pesutupa ja kuivaushuone ovat talossa Kiveriönkatu 21.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Talon tiedot

Rakennustyyppi Kerrostalo

Rakennusvuosi 1961

Energialuokka E2007

Antennijärjestelmä Kaapeli-TV (DVB-C): DNA

Talon yhteiset tilat

Sauna, yhteispesutupa Pesutupa toisessa rakennuksessa., kerhohuone, pyörävarasto, talouskellari, irtainvarasto, väestönsuoja

Tiedätkö jo Lumo-verkkokaupan tyytyväisyystakuusta?

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta jos se ei vastaa siitä esitettyjä kuvia tai ennakkokuvausta.

Tutustu tarkemmin

Kiveriö (Mustankallionpuisto)

Mustankallionpuisto sijaitsee Kiveriössä muutaman kilometrin etäisyydellä Lahden keskustasta. Kerrostaloalue on hienolla paikalla Kivistönmäen vesitornin ja metsien läheisyydessä. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet keskustaan. Hirsimetsäntiellä on lähikauppa, myös Kivimaan ja Paavolan isot marketit ovat lähellä. Alueella on myös lähikirjasto, Mustankallion leikkipuisto ja liikuntatilat, valaistu kuntopolku (talvisin latu) sekä keskustan viherpolku. Kiveriössä on ala-aste ja päiväkoti. Viherlaaksossa ja Laitakadulla ovat myös päiväkodit.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan.
Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.